Следва

Представиха Бийбър като "детето чудо" пред Обама

Цвети Янева и Джина Стоева в червено

Коце бил изненадата в Плаза снощи, по време на участието на Цветелина Янева...

Други преди 12 години



Любимците на широката публика и техните фенове се събират напоследък в ново заведение с име Plazza Dance Center Sofia, дискотека, от която се хвалят, че едва успява да побере желаещите да се забавляват.



Снощи, по време на участието на фолк-дивата Цвети Янева, на сцената се появил Константин, който е и собственик на заведението. Коцето изненадал своята приятелка, както и всички присъстващи, като не само поздравил пищната блондинка, ами сам взел микрофона и изпял няколко парчета.



„Бях дошъл да си почина и да видя как върви заведението, защото от многото ми ангажименти не ми остава време да следя бизнеса си. Купонът обаче беше жесток и не се сдържах да се кача и аз на сцената“, разказва Константин.



В Плаза била и Джина Стоева в плътна женска компания, само че бързо била разпозната от посетителите, които не пропуснали да се снимат с нея.

Прави впечатление вероятно неволно  постигнатата хармония в облеклото на двете певици, защото допускаме, че не е имало дрескод на веселбата. При всички положения Джина Стоева изглежда прекрасно с разкошната си лекоатлетска фигура и удачно комбинираните аксесоари и кройка на дрехата с русата прическа, която й стои наистина добре. 
 

More from View Sofia

More Други