Следва

Trend Report: Кралско синьо

Моят Christmas Shopping List: Главният редактор на Harper's Bazaar България Милена Алексиева

Празничният сезон е време нескромните желания да бъдат осъществени, и най-вече да отбележим успехите от...

All fashion преди 12 години

От днес, в една много коледна поредица, ще ви представим сред море от коледни надежди, мечтания и чисто женски глезотийки дамите, които ръководят най-солидните списания у нас. И ние, и те, знаем какво искаме за Коледа, както вероятно и ти! Едно сверяване на часовника обаче никога не е излишно, особено ако на разположение са вдъхновението и личните шопинг стремления на жени, заети, точно както нас, ежедневно с мода, стил, тенденции, и изумително количество изкушения.
Каква е есенцията, какво е вежното и кое е това, в което главните редактори на модните списания на българския пазар ще инвестират и ще превърнат от мечта в реалност, чети в специалната ни поредица, чиито старт днес поставя Милена Алексиева, Главен редактор на Harper's Bazzar в България.

Ето какво сподели пред View Sofia Милена Алексиева за вълненията и удоволствията около този вълшебен празник, какво включва задължителният й коледен списък с желания тази година и защо ни се пада и ни е време да отбележим подобаващо успехите на изминалата една година време.

"Празничният сезон е време нескромните желания да бъдат осъществени, и най-вече да отбележим успехите от изминалата година с нещо по-специално", казва Милена с Christmas list-а си, а какво включва той, в галерията горе>>



Утре чети какво има в коледния шопинг лист на Ани Младенова, главен редактор на сп. Glamour. А после и останалите вдъхновителки.


 

 

More All fashion