Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Trend Report: Кралско синьо

Толкова харесахме дългия пуловер на едната от двете ни днешни героини в София Стрийт Стайл, издържан в трудния...

All fashion преди 12 години

Толкова харесахме дългия пуловер на едната от двете ни днешни героини в София Стрийт Стайл, издържан в трудния, но божествен цвят с името "кралско" синьо, че не се сдържахме да си припомним как го видяха дизайнерите по време на дефилетата за сезон Есен/Зима 2011/2012.

Категорична тенденция, този цвят носи ужасно много енергия в себе си, а това го прави и по-сложен за комбинация.
При момичетата, които заснехме по време на коледното им пазаруване вчера, комбинацията вдясно е най-сигурната и най-безрисковата в стилово отношение. Черно и кралско синьо винаги стоят добре заедно, като единият цвят подкрепя другия, а не го наранява.

При красивата дама вляво е постигнат подобен ефект, без той да е търсен нарочно. Просто нюансът на денима много се доближава до синьото, за което говорим.

Кой как интерпретира и постави ударението върху този богат цвят в сезонните ревюта, виж в галерията.

А ние ще се огледаме за нещо в цвета на кралете още довечера в гардеробите. Дотогава ще продължим да се радваме на красотата и умението на днешните ни красиви присъствия в сайта ни София Стрийт Стайл.

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.