Следва

Б като Библия, Б като Блог: Коледен Wish list

Back to the future: Burberry Pre-Fall 2012

В услуга на нетърпеливите дами и господа да сложат Burberry преди официалното обявяване на есенно-зимната...

All fashion преди 12 години

В услуга на нетърпеливите дами и господа да сложат Burberry преди официалното обявяване на есенно-зимната колекция през февруари догодина, класическата английска марка е направила всичко необходимо, за да задоволи вкуса на вечните си поклонници. Класиката е това, пред което обаче ние се прекланяме щом стане дум за марка с такава история и авторитет.

В Pre-fall 2012 силуетите са издължени и тесни, обемите са позволени единствено при чантите, огромни и практични, както ги обичаме, а базовите неща като кашмирения тренч, вълнената пола молив, панталона с ръб и дългите до земята рокли са в най-добра си форма. Първо, заради топлите зимни и земни цветове, второ, заради перфектните кройки, сякаш издялани по фигурите на моделите.

Oсвен задължително страхотните им палта и сака, Burberry са засилили значително и вечерната си част, в която има няколко чудесни попадения от елегантни едноцветни рокли с висока талия и дължина до земята.

Мъжът Burberry е абсолютното юпи. В двуредно сако, вдъхновено от гардероба на аристократите през 30-те години. В ръкавици от кожа на питон, в каскет и тесни панталони.

Чудесно скроени, чудесно подредени, просто чудесни модели!
 

More All fashion