Следва

Ексклузивни картини на художника Кирил Кацаров в салон Stephan

Изключителният Hold&Gloss Spray на Label.m без аерозол е приятелят на косата за новогодишното парти

Когато от TONI&GUY положат ръце в оформяне на косата ти, резултатът винаги е впечатляващ, защото са световен ...

Hair преди 12 години

Когато от TONI&GUY положат ръце в оформяне на косата ти, резултатът винаги е впечатляващ, защото са световен феномен във фризьорството. И макар все още да липсва техен салон у нас, марката Label.m, създадена от тях, вече е на пазара, а водещи коафьори у нас я предпочитат на работното си място.

Един от звездните продукти, които ти представяме, е лакът за коса Hold&Gloss Spray.

Тестът, на който подложихме продукта, е взет с отличен, защото цял един ден получавахме каквато форма пожелаем от косата, дълготрайна устойчивост, без досадния ефект „каска” на главата. Забрави косата на клечки, прилепнала и неподвижно застинала. Hold&Gloss Spray ще фиксира в желаната от теб форма, като остави косата еластична и люлееща се, за да следва всяко твое движение.

Продуктът е съставен с внимание и грижа към теб, а подборът пада върху маслото от слънчоглед, което да те защити от UV лъчите, копринения и пшеничен протеин, за блясък, и провитамин Б5, за здравина и сила. Маслото от авокадо ще заглади всеки косъм, а ти ще си сигурна, че си направила най-добрия избор.

Професионалната козметика Label.m е носител на едни от най-престижните награди в тази сфера, основен бекстейдж спонсор e на London Fashion Week вече години.

За да представят тенденциите за пролетта и лятото на 2012-та, TONI&GUY и Label.m точно преди седмица поканиха на специалното си събитие, на което бяхме официални гости, част от TONI&GUY International Artistic Team, именно изключително интересната Соня Лаянс. В интервю за ViewSofia Соня говори за тенденциите и цената на успеха, а разговорът ни с нея, чети утре.
 

More Hair