Следва

SUCCESS&THE CITY: Соня Лайънс: За да бъдеш успешен, трябва да обичаш професията си

Моят Christmas Shopping List: Главният редактор на Glamour България

Какво включва задължителният й коледен списък с желания тази година и защо ни се пада и ни е време да отбележим подобаващо успехите на изминалата една година време...

All fashion преди 12 години

В тази много коледна поредица, ще ви представим сред море от коледни надежди, мечтания и чисто женски глезотийки дамите, които ръководят най-солидните списания у нас. И ние, и те, знаем какво искаме за Коледа, както вероятно и ти!

Едно сверяване на часовника обаче никога не е излишно, особено ако на разположение са вдъхновението и личните шопинг стремления на жени, заети, точно както нас, ежедневно с мода, стил, тенденции, и изумително количество изкушения.



Каква е есенцията, какво е вежното и кое е това, в което главните редактори на модните списания на българския пазар ще инвестират и ще превърнат от мечта в реалност, чети в специалната ни поредица.

Вчера ти споделихме специалните коледни желания на Милена Алексиева, Главен редактор на Harper's Bazzar България, днес Ани Младенова, Главен редактор на Glamour България разказва, какво включва задължителният й коледен списък тази година.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.