Следва

Невидима красота

Загърни се с нежност

Останалото си го знаеш, соли за вана, чаша вино и животът в миг става по-хубав.

All About Life преди 12 години

Да те прегърне, стопли и даде цялата си мекота и нежност след гореща вана. всичко тога го може любимата ти хавлия в цвят шампанско, оранж или тюркоазено синьо. Тя е почти толкова ценна, колкото и човека до теб, защото знаеш, че нежното и фино докосване е това , което стопля сърцето.

Памукът е и най-верният ти приятел, когато става въпрос за супер чувствителна кожа, защото хавлиите изработени от него, да кажем никога не биха ти изневерили. Останалото си го знаеш, соли за вана, чаша вино и животът в миг става по-хубав.

Хавлия за баня FRAYEN от   IKEA

Цена: 15,50 лв



More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 12 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.