Следва

Петъчна доза СЕКС: Дъдли О'Шонъси

Даниела Арнаут: "Бях с Димитър Бербатов, когато Елена му беше вече приятелка"

Заради мен той си седна на задника и стана човек. Иначе днес нямаше да има семейство и дете...

Други преди 12 години

„Докато бяхме заедно, Елена вече му беше приятелка” – казва в интервю за „България днес” бившата любовница на Димитър Бербатов. „Знам доста неща за нея (бел. ред. – Елена), но засега не искам да ги казвам. Тя ми беше бясна след като разказах за Бербатов, беше полудяла. Но трябва да ми е благодарна! Заради мен той си седна на задника и стана човек. Иначе днес нямаше да има семейство и дете, а щеше да продължава по стария начин” – твърди Даниела Аранаут.

Танцьорката разкрива, че през 2007 г. проговорила за аферата си с Бербатов, подтикната от други две бивши любовници на футболиста – Силвия Стойчева и Теди Велинова. Силвия й казала: „Даниелка, трябва да направим нещо и да предпазим другите момичета от Димитър”. Така Арнаут се съгласила да разкрие аферата си с Бербатов, мотивирана и от неприятната позиция на зарязана жена.

Танцьорката споделя, че след като прави разкритието си за връзката с Бербатов, в обществото започва да понася само негативи. „Почти не смеех да изляза. Всички ме сочиха с пръст. Бях кучката на Бербатов. Беше истински кошмар за мен и близките ми” – споделя Даниела.

„Когато чукна в гугъл името си, ми става лошо. Навсякъде излизат резултати: „Любовницата на Бербатов”. Или голите ми снимки. Те станаха ужасни, срам ме е от тях. Четири години едно и също. Защо никой не сложи друга снимка и не написа нещо за работата ми? За 20 лв ми съсипаха живота!” – възмущава се в интервюто Даниела Арнаут.

Припомняме ти интервюто на Даниела Арнаут, което тя самата даде преди време за ViewSofia.

Даниела Арнаут – Викни ми го Джъстин see on the dancefloor

 

More from View Sofia

More Други