Даниела Арнаут: "Бях с Димитър Бербатов, когато Елена му беше вече приятелка"

Заради мен той си седна на задника и стана човек. Иначе днес нямаше да има семейство и дете...

„Докато бяхме заедно, Елена вече му беше приятелка” – казва в интервю за „България днес” бившата любовница на Димитър Бербатов. „Знам доста неща за нея (бел. ред. – Елена), но засега не искам да ги казвам. Тя ми беше бясна след като разказах за Бербатов, беше полудяла. Но трябва да ми е благодарна! Заради мен той си седна на задника и стана човек. Иначе днес нямаше да има семейство и дете, а щеше да продължава по стария начин” – твърди Даниела Аранаут.

Танцьорката разкрива, че през 2007 г. проговорила за аферата си с Бербатов, подтикната от други две бивши любовници на футболиста – Силвия Стойчева и Теди Велинова. Силвия й казала: „Даниелка, трябва да направим нещо и да предпазим другите момичета от Димитър”. Така Арнаут се съгласила да разкрие аферата си с Бербатов, мотивирана и от неприятната позиция на зарязана жена.

Танцьорката споделя, че след като прави разкритието си за връзката с Бербатов, в обществото започва да понася само негативи. „Почти не смеех да изляза. Всички ме сочиха с пръст. Бях кучката на Бербатов. Беше истински кошмар за мен и близките ми” – споделя Даниела.

„Когато чукна в гугъл името си, ми става лошо. Навсякъде излизат резултати: „Любовницата на Бербатов”. Или голите ми снимки. Те станаха ужасни, срам ме е от тях. Четири години едно и също. Защо никой не сложи друга снимка и не написа нещо за работата ми? За 20 лв ми съсипаха живота!” – възмущава се в интервюто Даниела Арнаут.

Припомняме ти интервюто на Даниела Арнаут, което тя самата даде преди време за ViewSofia.

Коментари: 5

J
Jasmine Verde (2011/12/19 / 09:31)
Като няма какво да говори за нея - професионални постижения, талант, грижа за околните или друго положително, жената започва да се самоизтъква във възможно най-неподходящата светлина - на състрадателна мъжемелачка. Тя му разваляла връзката, но го правела за негово добро! Това е нещо като умна мис-ка или скромна и свястна златотърсачка. Няма такова животно!
M
Manuelcheto (2011/12/16 / 19:38)
Не стига, че е ужасно антипатична, но е и супер нахална. Защо не пишели друго за нея? Маце, ти с друго не си известна. Остави човека на мира, не стига, че е един от малкото футболисти, които не са с Алисии-Николетки-Първолетки-Златки-Матки...
I
ico_-_ (2011/12/15 / 20:25)
THAT DOG !!!
S
sha (2011/12/15 / 17:07)
Много е грозно да разваляш семейства!Нали е знаела,че Бербатов има приятелка.какво е търсила в леглото му???Очевидно е искала да я измести,за да се домогне до него.Елементарно.
R
Realist (2011/12/15 / 16:35)
Ставало и лошо от резултатите в Гъгъл.. Е на мен пък ми става лошо от псевдозвезди вече, ама няма как - налага се да ги търпим. Така че въпросната да беше направила нещо по-смислено с живота си, че да не и излизат кирливите ризи по търсачките....

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.