Следва

ViewSofia плейлист: Nouvelle Vague

GLAMOUR през януари 2012

Всички се чудим как е възможно Хайди Клум да изглежда по този начин след четири раждания. Е, с откровеното си интервю в GLAMOUR тя слага край на догадките ни...

Events преди 12 години

Всички се чудим как е възможно Хайди Клум да изглежда по този начин след четири раждания. Е, с откровеното си интервю в GLAMOUR тя слага край на догадките ни. И то не само по този въпрос – ще разбереш още какво се случва в спалнята на сексапилната германка и певеца Сийл, както и как се прави телевизионно шоу като “Топ дизайнер”, което издържа вече 9-ти сезон на конкурентния американски пазар.



На страниците на новия GLAMOUR те чака и пълен годишен хороскоп за 2012-а, от който ще научиш какво ти вещаят звездите за любовта, парите, кариерата и здравето.

Продължава да те гложди силно любопитство? На страниците на списанието ще откриеш няколко истински разказа за това какъв е сексът, когато изневеряваш, правиш тройка или спиш с девствен мъж.



А за десерт – индивидуален план, с който ефективно ще свалиш всички натрупани по празниците килограми и ще постигнеш най-доброто си тяло.
 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 3 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 4 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?