Следва

Back to the future: Oscar de la Renta Pre-Fall 2012

Моят Christmas Shopping List: Главният редактор на ELLE България, Мария Георгиева-Савова

В тази много коледна поредица, ти представиме сред море от коледни надежди, мечтания и чисто женски...

All fashion преди 12 години

В тази много коледна поредица, ти представиме сред море от коледни надежди, мечтания и чисто женски глезотийки дамите, които ръководят най-солидните списания у нас. И ние, и те, знаем какво искаме за Коледа, както вероятно и ти!

Едно сверяване на часовника обаче никога не е излишно, особено ако на разположение са вдъхновението и личните шопинг стремления на жени, заети, точно както нас, ежедневно с мода, стил, тенденции, и изумително количество изкушения.

Каква е есенцията, какво е вежното и кое е това, в което главните редактори на модните списания на българския пазар ще инвестират и ще превърнат от мечта в реалност, чети в специалната ни поредица, която продължаваме с  Мария Георгиева-Савова, главен редактор на сп. ELLE България.

Ето какво сподели пред View Sofia Мария за вълненията и удоволствията около този вълшебен празник, какво включва задължителният й коледен списък с желания тази година:




"Започвам с най-новото попълнение в нашето семейство – Ниа. Това ще е първата й Коледа с нас – тя е само на 10 месеца. И няма да разбере много от празника, но ще усети атмосферата. Затова за нея трябва да е нещо в бяло и червено. Трябва да е меко, уютно, топло… Със сигурност ще се съсредоточа в търсене на идеалната плюшена играчка!

Идва ред на 8-годишния ми син Никола. Никога не съм била добра в мъжките играчки (нито за малки, нито за големи:)), но покрай Никола научих наизуст героите от „Междузвездни войни”. Не искам да му подарявам Дарт Вейдър, защото е твърде неподходящ като символика за Коледа. А символиката е важна на този ден! Ще потърся някой от добрите, може би принцеса Леа. Една красива принцеса за моя малък принц!

За любимия мъж Ясен трябва да обиколя всички магазини за дрехи, защото той е от малкото мъже, които не само обичат модата, но я консумират повече от жените. Което определено ми създава проблем, когато избирам подарък – трябва да е топ тренди, а преди Коледа магазините често са опустошени. Но смятам, че ще се справя с един прекрасен пуловер!

На жените в семейството ни – нашите майки и баби (щастливи сме, че имаме цели четири баби), винаги избирам плетива. Тази година ще заложа на шаловете. Всички жени ги обожават. А и в колекциите има изобилие от цветове и стилове. Ще добавя топъл шоколад и коледни сладки за разкош, за да е топла и ароматна Коледата ни!
Баща ми, който е единственият по-възрастен мъж в семейството, обича интериорните аксесоари. Не смятам, че е изтъркана традиция на Коледа да се подаряват свещи – ще му избера такава с аромат на канела, звучи ми мнооооого коледно!

Дойде ред и на брат ми, който живее в Лондон. Той е компютърен специалист и няма време за разходки сред природата, макар че много ги обича. Сега е моментът да му подаря уикенд в Родопите!



Няма да забравя и приятелките си. Всички много обичат шоколад и смятам да ги изненадам със специална селекция!

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 23 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.