Следва

Ръчно тъкан разкош

Седмичен Коледен хороскоп - 19 - 25 декември

В личния живот тази седмица може да започне много неприятен период. Въпреки желанията и чувствата ти...

Astro преди 12 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

На крачка от разцеплението

В личния живот тази седмица може да започне много неприятен период. Въпреки желанията и чувствата ти, ситуацията е такава, че ще има „разцепление” между теб и твоята втора половина.

Най-вероятно няма да ти отговори с взаимност или ще изисква от теб нещо, което не ти е по силите или не ти харесва. Всичко това може не само да доведе до конфликт и охлаждане на чувствата, но може да допринесе и за прекъсване на връзката. Трябва да се опиташ да бъдеш по-сдържан в този период.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Право в целта

Тази седмица ще бъде успешна по въпроси от материален характер. Може да постигнеш определена цел, която си поставил пред себе си от по-рано и това ще ти донесе не само материално задоволство, но и морално удовлетворение.

Освен успеха в разрешаването на стари проблеми, пред теб се отварят нови възможности и перспективи за развитие, така че не отлагай идеи и предложения на заден план, а по-добре се заеми с тяхната реализация сега. Към края на седмицата те очаква приятна среща с приятели, уреждане на лични контакти.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Разум или чувства


Началото на седмицата е пълно с дребни неприятности, възможни са малки конфликти и разход на енергия заради дреболии. Поради това започнатото няма да се придвижва напред, а силите много бързо ще те напускат.

Към средата на седмицата се увеличава твоята емоционалност и способността да управляваш чувствата си, което ще ти позволи да тръгнеш в правилната посока. Но чувствата и разумът не винаги добре се съчетават. Така че ще се наложи да избираш: да се довериш на разума си и да действаш стриктно в съответствие с плана си или да се отдадеш на чувствата си, пък каквото ще да става.

РАК 22.06 – 23.07

Време за нежност

Всичко важно, което се е случвало в личния ти живот (или е давало енергиен тласък на събитията), е ставало по времето преди Нова година или 20 дни след това - в този отрязък от време. Така че сега се опитай да намериш своята сродна душа, подреди семейния си живот. Това е период за търсене на любовта или за хармонизиране на семейните отношения.

На Новата година обикновено залагаш големи надежди - стремиш се да посрещнеш този празник само в семеен кръг и затова се смяташ за най-домашния знак на зодиака.

Тази седмица внимателно се оглеждай за своя годеник и добросъвестно изпълнявай домашните си задължения. Твоята задача се състои в това, да създадеш домашен уют на твоята половинка. Да доставиш радост на партньора си е най-сложната и в същото време, най-простата задача!

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Суета на суетите!

Предстоящите Коледните празници създават множество дребни събития в живота на твоя знак, тъй като си най-добрият на света дарител на подаръци, най-добрият в света организатор на празници и най-добрият на света "готвач на любими ястия." И още - любимият ти домашен любимец е болен, в работата - задръстване – някой си е тръгнал и трябва спешно да се намери заместник, трябва да представиш тримесечния отчет, на някой нещо да дадеш, на друг да се отблагодариш...

Губиш много енергия, а получаваш минимално отдаване от страна на другите. Грижи се за себе си!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Творчество и любов

Най-добре от всичко е да съчетаеш приятното с полезното и да проявиш своя творчески потенциал в любовта, а своите чувства и емоции да изразиш в творчеството. Това е време за писане на разкази и рисуване на картини - дори и годишния отчет може да напишеш в стила на Едгар Алън По или Артър Конан Дойл.

Девата е странна, тя като че ли си спестява и чувствата, не издава дълбоките си тайните на другите. Но сега е време да мислиш за такива неща, като романтика, поезия и усет (да не се бърка с флирт!) - В общи линии е време и за спомени: стари връзки, приятели, първа любов.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Овладей изкушението!

В началото на седмицата се отнеси внимателно към цялата информация, която ще достигне до теб. В този период е възможна измама или клевета.

Възможни са също разногласия с колеги и приятели, разправии и невъзможност да се постигне консенсус. Ако успееш да избегнеш крайностите във всяка една критична ситуация, след това нещата много скоро ще се наредят и ще забравиш за тези малки неприятности.

Втората половина на седмицата предвещава успех в материалната страна на живота, както и подобряване на атмосферата у дома. Възможни са пътувания или други активни начини за отдих.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Необичайни срещи

Сега ще ти се иска да проявиш своята индивидуалност в близкото ти обкръжение чрез нестандартен стил на обличане.

Това е време и за необичайни запознанства при странни обстоятелства: в обществения транспорт, на жп гарата или на улицата.

Уморен си от рутинните задачи, така че новите преживявания ще те съживят. Но знай, че ти трябва да направиш първата крачка. Тази седмица е възможна и много писмена работа – кореспонденция в рамките на града или в страната.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Стремително в желаната посока

Тази седмица може да срещнеш сродна душа или да подобриш вече съществуващи отношения.
Освен това, развитието на събитията в личния ти живот ще бъде доста стремително. Съществуващи отношения може бързо да преминат на ново ниво и да се появи не само романтична привързаност, но и по-тясна взаимосвързаност като съвместни бизнес планове, което в голяма степен ще укрепи връзката. Седмицата е добра и за кариерни и бизнес въпроси – тук може да се проявиш най-добрата си страна и да постигнеш определен успех.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Генератор на импулсивни желания

С преминаването на Слънцето в твоя знак започва период на риск, вълнение, ти ставаш много по-силен от твоите опоненти, търсиш иновативни начини и успяваш в заплетени, нестандартни ситуации. Козирозите винаги мислят за бъдещето на децата си, за това какво ще правят в пенсионна възраст или какво ще работят след десет години, но в този период се превръщаш в дете и започваш да живееш ден за ден и намираш щастие в лекомислени и импулсивни желания.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Зимна летаргия

Символът на Водолея са два съда (с жива и мъртва вода), но дали водата в тях замръзва в дадения момент или енергията ти някъде се изпарява, не е ясно, но със зимното слънцестоене са свързани твоите най-негативни усещания. Възможно е да се замотаеш в работата си или тя да престане да те вълнува.

Причината е, че сега изпадаш в зимен сън.

РИБИ 20.02 – 20.03

Променлива седмица

В някои дни ще имаш късмет и всичко ще се решава от само себе си, в други всичко ще бъде насочено срещу теб и с каквото и да се захванеш, ще излиза извън контрол.

Тайната на успеха (или оцеляването) е, че тази седмица трябва да се оставиш на течението, да не се концентрираш върху нищо, да не правиш планове и да живееш според ситуацията. В такъв случай, ще може да извлечеш максимална полза от всяка ситуация и ще избегнеш всички остри ъгли с минимални загуби за себе си.

More Astro