Следва

Значението на детайлите

Ръчно тъкан разкош

Ръчно тъкан, от 100-процентова вълна, върху дървен под, под красивата маса в трапезарията или точно пред любимия...

All About Life преди 12 години

Ръчно тъкан, от 100-процентова вълна, върху дървен под, под красивата маса в трапезарията или точно пред любимия бял диван в хола, килимът с уникален мотив прави красотата на целия дом.

Най-силният декоративен елемент в една къща е и най-труден за избор, предвид големите изисквания, които имаме към него - да приляга добре на всеки детайл в къщата, плътно да прилепва по пода, да е приятен за стъпване, лягане и боричкане с децата.

Ако залагаш на бяло и семпло в интериора, ако обичаш пясъка и морето, това е твоят вариант. Груб, но красив, в меки земни цветове и портокалово за акцент, този килим може да бъде чудесен коледен подарък за цялото семейство.

Килим PERS, размер L, от IKEA
579.00 лв.
100% вълна

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.