Следва

Таня Илиева и Руши отново заедно

Христо Сираков и порно актриса са потенциалната нова женена двойка сред популярните лица

Не можем да преброим вече колко реалити формата се излъчват в родният ефир, но новото, което стартира по ТВ7...

Други преди 12 години

Не можем да преброим вече колко реалити формата се излъчват в родният ефир, но новото, което стартира по ТВ7, единствено може да се похвали с участието на скандална порно актриса.

Става въпрос за предаването “Милионер търси съпруга”, а сексапилните кандидатки трябва да омаят не друг, а Христо Сираков, известен с прозвището Ицо 100-те манекенки, напълно заслужено, според нас.

Известният бизнесмен е решил да се задомява и то публично по телевизията. Една от участничките е Виктория Радина, която „прослави” родината чрез звучния си псевдоним Никита България и освен че засне няколко порно филма, стана и муза на Пиер Уудман, известен режисьор в областа.

Самият Пиер твърди: „Тя може да бъде кралицата в този бизнес, ако не беше луда по толкова детински начин. Вярно е, че е младо момиче, но понякога ми дава усещането, че трябва да се върне обратно в основното училище“.

За Сираков явно е без значение дали бъдещата майка на децата му може да смята и чете, защото след като се срещнаха на живо в студиото, той не можа да скрие, че си пада по засуканата и нахакана мацка и се изказа, че щом е толкова красива, може и да й направи три деца.

Всички чакат с нетърпение развръзката, ей така, за сеир, каквато е и целта на това риалит, според нас. Разбира се, не вярваме, че Сираков наистина иска да се задоми и то по телевизията, нито, че порно актрисата е дошла съвсем случайно за кастинга.
 

More Други