Следва

Acne Resort 2012

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Тя е, или по-точно беше, напълно неизвестна допреди няколко месеца. Същото се отнася и за останалите няколкo...

All fashion преди 12 години

Супер младите и почти напълно неизвестните лица на Balenciaga. Лаура Кампман пред обектива на Стивън Мейзел

Тя е, или по-точно беше, напълно неизвестна допреди няколко месеца. Същото се отнася и за останалите няколко модели, ангажирани в новата кампания на Balenciaga, общо 4 на брой, на възраст между 15 и 17 години.

Модната индустрия е доста традиционна в действията си, често залагайки на едни и същи изпробвани лица до умопомрачение.

Харесваме този ход на модната къща с рисковите, много интересни модели, първите снимки на които бяха разпространени преди дни. Защото има нужда от нови лица, още повече когато са толкова интересни, колкото това на Лаура.

Очакваме с нетърпение и другите кадри от кампанията.

Кейт Mос пазарува в Prada



Тази жена грее от щастие, което, вярваме, не се дължи само на новичкият брак с обичния й Джейми Хинс.
Светлината в очите има и друга вероятна причина, в случая с кодовото име Prada. Кейт е на вълната на коледния шопинг в тези фотоси, отново великолепна, красива, шик и секси.



Харесваме заразителната й жизненост, очевидната хармония със съпруга й, и добрия вкус. Ех, кога ще имаме софийски монобранд бутик на италианците. Тази красота да припълзи и в София ... защо не и заедно с Кейт на пазар:) Идната Коледа?

Бет Франке за януарското издание на Harper's Bazaar Австралия



Това е толкова красиво, че няма никаква нужда от коментар.

И все пак, виж за какво иде реч в цялата фотосесия>>

Acne Resort 2012 вече е в онлайн бутика на шведите



На сърцето зимно в средата, свежата струя въздух с пролетно звучене идва от сърцето на скандинавския дизайн.

Резорт колекцията на ACNE за пролет/лято 2012 е налична вече в он-лайн бутика им, и е толкова пълна с цвят, настроение и разхитителен пролетен обем, че ни се иска да накупим всичко. Пуловери, тениски, якета, ризи, жакети, шорти - всичко е на фина пролетна вълна и носи купчини слънце в себе си. Малко шопинг в бъдеще време винаги сгрява, нищо, че навън е минус 3. Препоръчваме.

Виж още от прелестната колекция>>

Изложбата на Азедин Алая



Азедин Алая е име, за което няма две мнения. Той просто е гениален. Доказва го изложбата "Алая в 21-ви век", с куратор Марк Уилсън, която показва музея в Грьонингер до 6-ти май идната година.

Именно в този музей е показана първата ретроспективна изложба на твореца, 15 години назад, която по-късно пътува до Ню Йорк и много други градове. Сега изложбата отново е там, откъдето тръгва навремето, обогатена с работи на Алая от последните 10 години.

Почит и внимание към уникалния тунизиец, за когото, в първия удобен миг, ще си подарим едно пътуване до Холандия. Дотогава, снимки от изложбата - тук.

More All fashion