Следва

Съвършено чисто

Don’t forget to buy: Редакторски списък на нещата, без които не можем на Коледа 1

Винаги има по нещо, което сме пропуснали да купим в цялата шопинг еуфория точно преди Коледа! Подаръците са...

All About Life преди 12 години

Винаги има по нещо, което сме пропуснали да купим в цялата шопинг еуфория точно преди Коледа! Подаръците са под елхата, масата е пълна със вълшебство, а домът с любов, но дребните малки неща, които съпътстват
празника и правят пълноценна коледната атмосфера пренебрегваме за сметка на голямото и материалното.

Цветни захарни пръчици за разкоша на десерта, красива свещ за хола, хартия, в която да опаковаме на гостите сладки за вкъщи, салфетки от плат с весел Дядо Коледа, дребни играчки за децата на приятелите, всичко това в толкова важно, колкото и задължителните седем, девет или единадесет ястия на Коледната трапеза, защото показват внимание и усмихват, а това е най-хубавото им качество!

За да ти подскажем какво и ти не бива да забравяш преди Бъдни вечер, в една поредица петима от редакторите на ViewSofia ще споделят своя списък с малки, но важни неща, без които празникът няма да е същият.

Ето какво няма да забрави да купи тази Коледа Марина:

Коледа отдавна е изкривила смисъла си, превръщайки ни в консуматорски пирани, в готовност да изядат каквото им подхвърлиш.

Акцентът пада върху това да желаем, да очакваме, да ПОЛУЧАВАМЕ, вместо да даваме.
Ритуалът на Коледа се изразява в обмен на подаръци, и дори не си помисляй, че ще се измъкнеш без да купиш онази джаджа, за която ти се натяква цял месец предпразнично.

Изхвърлянето в покупките е въпрос на чест – колкото повече си натрупал в пазарската кошница, толкова по-голямо е величието и успеха ти през изминаващата година.

Звучи абсурдно, но всички сме част от този театър; затова нека бъдем по-осъзнати, повече хора, отколкото марионетки на индустриални картели.

Нека научим децата си, че една картичка, изпълнена с добри послания и топли думи е по-ценна от IPOD, IPAD, Iphone. Коледа настъпва, за да ни сплоти, обедини един с друг, а това никой няма да ви го предложи в магазините.

И ето какво няма да забравя да купя тази Коледа в галерията горе>>

 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 17 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 17 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.