Следва

Backstage потайности от шоуто "Ivet Fashion Top Model 2011"

Моят Christmas Shopping List: Главният редактор на сп. Joy Петя Бондокова

За Коледа не бих сложила знак за равенство между wish list и shopping list, защото много от желанията ми не могат...

All fashion преди 12 години

В тази много коледна поредица, ти представиме сред море от коледни надежди, мечтания и чисто женски глезотийки дамите, които ръководят най-солидните списания у нас. И ние, и те, знаем какво искаме за Коледа, както вероятно и ти!

Едно сверяване на часовника обаче никога не е излишно, особено ако на разположение са вдъхновението и личните шопинг стремления на жени, заети, точно както нас, ежедневно с мода, стил, тенденции, и изумително количество изкушения.

Каква е есенцията, какво е вежното и кое е това, в което главните редактори на модните списания на българския пазар ще инвестират и ще превърнат от мечта в реалност, чети в специалната ни поредица, която продължаваме с  Петя Бондокова, Главен редактор на сп. Joy.

Ето какво сподели пред View Sofia Петя за вълненията и удоволствията около този вълшебен празник, какво включва задължителният й коледен списък с желания тази година: 



За Коледа не бих сложила знак за равенство между wish list и shopping list, защото много от желанията ми не могат да бъдат удовлетворени с шопинг. Например това да имам повече свободно време, както и да виждам близките си винаги усмихнати. Много ми е симпатично и това да подариш нещо направено собственоръчно от теб с много въображение. И все пак – шопинг изкушенията определено също не са малко. При мен те са сведени основно до качествена козметика, ботуши, дънки, часовници и шалове.

Трябва да си призная, че за Коледната вечеря всяка година разчитаме на родителите ми – не притежавам кулинарен талант (още по-малко – кулинарно търпение!). Но обичам да правя различни музикални компилации, които са си само наши и създават уникална атмсфера.

Подаръците се стремя да купя най-късно през ноември, защото струпването на огромен брой хора в магазините след това прави избора не толкова приятен:) Най-важното е нещата да са наистина подбрани според личните предпочитания на всеки и да не се изкушаваме да вземем просто това, което привлича нас самите.

Най-милата покупка тази година ще е подаръкът за сина ми – за пръв път той е достатъчно голям да изрази с думи какво иска - “динозавър, който да хапе и да го уплаши”. Лишено от всякаква приказност и романтика, но пък лично негово си:)

Ботуши в бордо Diane Von Fustenberg



Винаги с голямо удоволствие си купувам ботуши с класически силует, а тези са в актуален цвят и с много забавни ресни.

Колие Kenneth Jay Lane и алтернатива от Mango


Kenneth Jay Lane, Mango

Обичам подобни масивни колиета. В метафоричен смисъл обаче не оставям никой и нищо да сложи верига на врата ми:)

Кашмирен шал We Are Owls



Колкото по-нестандартен принт има върху един шал, толкова по-голямо е желанието ми да си го подаря.

Детски пуловер Ralph Lauren и подобно предложение от Zara



Мисля, че децата са много сладки в плетива с типичните зимни мотиви. Но, разбира се, модерните им дрешки доставят удоволствие преди всичко на нас, майките. На тях им стига да са обичани!

More All fashion