Следва

Back to the Future: Proenza Schouler Pre-Fall 2012

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Направеното скоро изявление на Карл Лагерфелд, че именно тази млада дама въплъщава всичко характерно за...

All fashion преди 12 години

Alice Dellal, новото рекламно лице на чантите Boy Chanel

Направеното скоро изявление на Карл Лагерфелд, че именно тази млада дама въплъщава всичко характерно за новата колекция на чантите Boy Chanel, леко ни изуми.

Колкото и да признаваме заслугите на Карл, честно казано, малко сме озадачени от избора му за лице на кампанията.

Алис Делал е модел, музикант и нашумя с характерния си стил с половин обръсната глава, но дотук свършват предимствата й.

Да си интересен и различен, но със стил и красота е едно, а да си просто пънкар е съвсем друго.

Все пак това е Chanel и ние сме строго убедени, че елегантността при тази марка е на първо място.



FLORENCE WELCH на корицата на Vogue UK




По принцип харесваме идеята за това да се покаже тенденцията колко красиви и интересни са червенокосите дами. Като стилистика нещата са разкошни, но самата корица не отива на изданието.

Ръцете са неестествено отрязани, погледът не изразява нищо.

Знаем, че Марио Тестино може да се справи далеч по-добре и да реши в крайна сметка устните на Флоранс дали да са леко отворени или да са в усмивка, защото в момента май е нещо между двете.

Над 24 000 долара за Балмен




Обожаваме Балмен, никога не сме крили този факт. Естествено, далеч не сме единствени в това си преклонение. Има защо и то стотици пъти защо. В този случай, обаче, хапчето Балмен вместо да ни избави от главоболие, директно ни го причини. Малко над 24 000 долара е цената на тази дреха, за която не отричаме, че от пръв поглед й личи колекционерската стойност. И все пак, по днешен курс на долара, това пресметнато възлиза на близо 40 000 лева. Дали да не вземем все пак нова кола. Може и без ресни.

Прекалено слабата Деми Мур



Деми Мур се разведе. И продължи да отслабва. Но толкова да отслабва, че взе да плаши. Без да искаме да мерим килограмите на когото и да било, и при тоталното си съгласие, че елегантността винаги е слабa, и то много, Деми ни притеснява на тези папарашки фотоси. Толкова е кльощава, че хубостта й се размива, а чувството за отчаяние витае наоколо.

Мигновено бихме й взели чаша топъл шоколад с много кафява захар и бихме й извъртели едни мекици. Не ни харесва така.

Кейт Мос не може да излезе от образа си



Кейт Мос стана повод за скандал, в който самата тя се въвлече. За кампанията лято 2011 на бижутерския лейбъл David Yurman топ моделът позира в няколко красиви черно-бели кадъра пред фотографа Питър Линдберг.

Година по-късно излиза почти същата кампания, но този път за линията бижута на самата Кейт и бранда Fred.



Копирането е явно, а „ограбеният” Дейвид Юрман сам го забелязва и посочва на медиите като факт, без да споменава дали ще го отнесе в съда. Наистина е твърде смущаващо как един супер модел с шеметна кариера и живот като на кино би си позволил да допусне такова публично излагане, при условие, че за това има хора, на които се плащат луди пари за криейтив.



И друго. За съжаление Кейт вече не може да излезе от до болка познатия на всички образ с типичната поза, устните, които нарочно се издават силно напред, и сме убедени, че дори кражбата да не е била съзнателна, Мос няма шанс да бъде различна.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.