Следва

Моят Christmas Shopping List: Главният редактор на Grazia България Поли Александрова

Празнична доза СЕКС: Момчетата на 2012-та от FORDMODELS EUROPE

Нямаше как петъчната доза секс да не се пренесе в празнична, когато силно надделяват мислите за лежерни...

All fashion преди 12 години

Нямаше как петъчната доза секс да не се пренесе в празнична, когато силно надделяват мислите за лежерни коледни и предновогодишни дни. Истината е, че празничното настроение ни действа като силен афродизиак, който повлия и на решението ни от днес до последния ден на 2011-та да си подаряваме по лъжичка от най-хубавите и секси мъже на планетата - моделите на модна агенция Ford Europe.

Любимците на Dior Homme, Gucci, James Smith и ред други мъжки култови брандове, станаха автоматично и наши фаворити.

Нямаш право на никакви угризения, защото по Коледа всичко е позволено, а особено това, което ние наричаме - Crème de la crème!

Лицата, които ще ти представяме в нашата Празнична доза СЕКС, са от новия каталог на агенцията, включващ моделите, които ще бъдат част от рекламните кампании на големите модни лейбъли за 2012-та, както и част от модните сесии на големите издания.

Започваме…

Нилс Бътлър



Нилс Бътлър е само на 21 години и вече е абсолютен блян на всички модни фенове от първите редове на световните дефилета.

Майка му е норвежка, баща му французин, а самият той се ражда във Франция, след това заминава за Норвегия, но бързо се връща в страната на шансоните, за да учи в бизнес училище, когато е на 19.



За модата е октрит от FORDMODELS EUROPE в Париж, а като модел започва да работи на пълен работен ден след като подписва договор с Trussardi. Според него моделството е най-приятният начин да обиколиш и разгледаш света, а голямата му радост са срещите му с многото красиви и интересни хора от индустрията.

Нилс казва: “В момента живея между Париж и Ню Йорк. Обичам спорта, киното и литературата. Ако не бях модел, сега вероятно щях да уча в Париж”. 

Адриeн Сахоре е роден през 1990 година и става известен с изразителните си очи цвят лешник и с присвитите си устни.



Силното излъчване го прави предпочитан за фотосесии, но и на подиума новоизгряващият мачо се чуства добре.

Той е роден във Франция, а ние сме тотално влюбени вече в страната на любовта, защото тя ни поднася най-сладките изкушения от силния пол.



Отново във Франция, той е открит за модата, а с таланта си и уникална походка на подиума, успява да обиколи половината свят и да дефилира пред най-големите в бизнеса. Чудим се как френският красавец съчетава всичко това за крехката си възраст, но когато погледнем силните му ръце някак си се успокояваме от сладките тръпки, които ни обхващат.

Саша Вейсенборн



Висок е 189 сантиметра и е абсолютната ни представа за съвършенството. Роден е в Хамбург, Германия на 26 юни и това определено е един радостен момент за всички ни. Лятното момче е с кафяви очи и ледена хубост, което го прави още по-секси.



Млад, висок и съблазнителен... и весели празници на всички, нищо повече не искаме да виждаме на подиума.

Следващата доза СЕКС, утре!
 

More All fashion