Следва

Don’t forget to buy: Редакторски списък на нещата, без които не можем на Коледа 2

Моят Christmas Shopping List: Главният редактор на Grazia България Поли Александрова

Никой не се ползва с ексклузивно предимство в списъка ми - в него са всички хора, които обичам, а сред тях са...

All fashion преди 12 години

В тази много коледна поредица, ти представиме сред море от коледни надежди, мечтания и чисто женски глезотийки дамите, които ръководят най-солидните списания у нас. И ние, и те, знаем какво искаме за Коледа, както вероятно и ти!

Едно сверяване на часовника обаче никога не е излишно, особено ако на разположение са вдъхновението и личните шопинг стремления на жени, заети, точно както нас, ежедневно с мода, стил, тенденции, и изумително количество изкушения.

Каква е есенцията, какво е вежното и кое е това, в което главните редактори на модните списания на българския пазар ще инвестират и ще превърнат от мечта в реалност, чети в специалната ни поредица, която продължаваме с  Поли Александрова, Главен редактор на сп. Grazia България.

Ето какво сподели пред View Sofia Поли за вълненията и удоволствията около този вълшебен празник, какво включва задължителният й коледен списък с желания тази година: 


Никой не се ползва с ексклузивно предимство в списъка ми - в него са всички хора, които обичам, а сред тях са съпругът ми Ники, неговите и моите родители, разширеното ми семейство, най-близките ми приятели, техните деца и някои любими колеги разбира се. Със съпругa ми за тази Коледа си подарихме iPad2, тъй като обичаме да сме в постоянна комуникация със света около нас.



Сега се занимаваме, освен със свалянето на различни апликации, и с осигуряването на аксесоари за новата ни технологична играчка - covers, cases, keypads, speakers... Намираме я за особено очарователна, особено когато можем да я използваме за четенето на книги и списания. За празниците ще пътуваме, но благодарение на iPad ще останем "свързани" с нещата, които обичаме - големите канали за новини, социалните мрежи и любимите ни сайтове, между които са www.graziaonline.bg и www.viewsofia.com.

На приятелите си, както и миналата година, ще подаря календар с фотографии от мои пътувания. Рамки за снимки, в най-разнообразни форми и цветове, и лично направени от мен картички. На по-специалните ми приятелки ще подаря бижута от COS - харесвам много марката, заради чистотата на моделите и цветовете.



Обичам много да пазарувам в магазините на бранда в Лондон и Копнхаген и съжалявам, че все още не са в България. В торбичките от плат на приятелките си ще добавя kimmidoll, според характера на всяка една от тях.

На най-близките си приятели и колеги пък ще подаря специална вечеря, в която ще приготвя любимата ми рецепта за сьомгова пъстърва с гарнитура от пресни картофи, копър и артишок - това разбира се, ще е в дните между Коледа и Нова година, за да е минал моментът с традиционните блюда на масата.

На децата на приятелите си съм подготвила колекция от екоориенитрани играчки. Нещо, което да ги отдалечи поне за малко от електронните им занимания и да им напомни, че хубави неща могат да се правят с цветни моливи, картон, ръце, или просто с много въображение... На племенника ми Марти съм избрала комплект за 3D рисунки, както и водни лепенки за палец и показалец с различни африкански животни. На новородените близначки на една
от най-добрите ми приятелки Мария - Дария и Йоана, съм приготвила две мини роклички от органичен памук, които най-вероятно ще облекат чак на пролет, тъй като все още са много малки.



Харесвам много куклите Ugly Dolls и смятам, че са подходящи за деца и хора от всички възрасти, които си падат по оригиналния дизайн.

На родителите си ще подаря пътуване до Корфу и ще го споделя с тях. Знам, че повечето хора предпочитат тази дестинация за лятната си ваканция, но аз съм убедена, че и през зимата на острова има невероятен чар.
Предупредиха ни да си вземем топли дрехи, заради по-високата влажност на въздуха.



На себе си ще подаря аромотерапия за тяло, седмичен хартиен органайзер за работното ми място, интересен фотоалбум и бижу от www.unode50.com. Имам и специален подарък за Коледа от мама - ръчно изплетено пачуърк одеяло, което да ме топли в зимните месеци.
Една от най-близките ми приятелки ми подари мини електронно табло, на което пише Do Not Disturb, което възнамерявам да използвам само в крайни случаи, тъй като в нашата редакция всички работим на широко отворени врати.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 21 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.