Следва

Б като Библия, Б като Блог

Don’t forget to buy: Редакторски списък на нещата, без които не можем на Коледа 2

За мен в коледното пазаруване най-важно място заема символиката. Да си наречеш покупката за късмет. Или за...

Shopping преди 12 години

Винаги има по нещо, което сме пропуснали да купим в цялата шопинг еуфория точно преди Коледа! Подаръците са под елхата, масата е пълна със вълшебство, а домът с любов, но дребните малки неща, които съпътстват празника и правят пълноценна коледната атмосфера пренебрегваме за сметка на голямото и материалното.

Цветни захарни пръчици за разкоша на десерта, красива свещ за хола, хартия, в която да опаковаме на гостите сладки за вкъщи, салфетки от плат с весел Дядо Коледа, дребни играчки за децата на приятелите, всичко това в толкова важно, колкото и задължителните седем, девет или единадесет ястия на Коледната трапеза, защото показват внимание и усмихват, а това е най-хубавото им качество!

За да ти подскажем какво и ти не бива да забравяш преди Бъдни вечер, в една поредица петима от редакторите на ViewSofia ще споделят своя списък с малки, но важни неща, без които празникът няма да е същият.


Елена


За мен в коледното пазаруване най-важно място заема символиката. Да си наречеш покупката за късмет. Или за любов. Или за здраве, или пък сбъдване на желанията.

Затова купувам винаги под този знаменател и много внимавам кой от предметите доколко впоследствие изпълнява своята "наречена" функция".

Тази година по нищо не се различава от предишните по маниера ми на избор на важните коледни покупки.
Ето и списъка, с прилежащите му обосновки в галерията горе:

More Shopping