Следва

Dolce&Gabbana, Италия, мъжете и пролетта на 2012-та

Детство мое - млечна приказка от VERSACE

Детство мое във VERSACE пременено. След изминаващата и изключително успешна година за Versace, в която се ...

All fashion преди 12 години

Детство мое във VERSACE пременено. След изминаващата и изключително успешна година за Versace, в която се побраха две блестящи колекции, две поредни колаборации с H&M и много звездни изяви, обгърнати в творения на бранда, модната къща се сдоби и с чисто нов бутик в Милано и то изцяло посветен на малките пакостници
- децата.

Линията е именувана Young Versace, а бутикът в Милано е решен изцяло в млечно лилаво и декориран с грамадни бонбонени бастунчета и гъбки – точно като от филма „Чарли и шоколадовата фабрика”. 

Моделите изцяло носят неповторимия Версаче дух и стил – луксозна линия с леопардов принт, бебешки шишенца обсипани с камъни Сваровски, бродирани 3D пеперуди, елегантни роклички за истински принцеси от приказките и трогателни костюми за малките им кавалери, както и черни лачени обувки.



И ако детето ти все още се причислява към категорията до 12 години,  няма по-луксозен вариант за обличането му от YoungVersace.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 46 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.