Следва

Празнична доза СЕКС: Момчетата на 2012-та от FORDMODELS EUROPE 2 част

Какво има в торбата с покупки на модните блогъри: Ивелина от FriChic

Ако има хора, които да знаят поне от месеци какво ще си купят от предстоящите за сезона намаления, то това са...

Shopping преди 12 години

Ако има хора, които да знаят поне от месеци какво ще си купят от предстоящите за сезона намаления, то това са кликата, наречена модни блогъри, посветили всяка свободна минута от времето си на своята най-голяма страст - модата и преобличането - буквално и преносно.

Милиони са навън, а десетки на наша територия, макар че е много трудно да ги локализираш, защото не влизат в рамките родно или чуждо.

За да ни подскажат в изобилието от Коледни подаръци, желания и последни покупки за какво чисто модно и практично си струва да похарчим пари този сезон или година поканихме блогърите в една много идейна, истинска шопинг поредица.

И тъй като все пак българските представители са ни доста по-интересни от всички останали, подбрахме най-вдъхновяващите на родна територия. Повече от десет, от днес до догодина, всеки ден, всеки един от тях ще споделя с нас своя списък с топ неща, които е чакал, мечтал и анализирал до момента на намаленията.

Стартът е даден от Ивелина от www.frichic.com



"По това време на годината обикновено съм раздвоена между нещата, които съм сложила в писмото до Дядо Коледа и по незнайни причини, добрите му джуджета не са успели да набавят; и ефирни колекции за предстоящия топъл сезон. От една страна, след Коледа от всякъде ни изкушават намаления, а от друга - нежни материи и цветове, които ни карат да мечтаем за топлото слънце и коктейли на открито.

При тази дилема, аз имам едно правило: от намаленията подбирам аксесоари, които могат да се ползват до късна пролет и дрехи, които са перфектни едновременно за напластяване и за по-топлите дни. Към края на Декември обикновено не искам да погледна вълнен пуловер, независимо от цената.

Тази година шопинг списъкът е още по-голям, тъй като обзавеждам жилище и ще наблегна също и на намаленията в Икеа (които очаквам да започнат съвсем скоро), за да си набавя някои дребни интериорни детайли.
"

Ето и нейният списък в галерията горе>>

More Shopping