Следва

Празничен Тrend Report: Безкрайно дългата и черна рокля

Какво има в торбата с покупки на модните блогъри: Ивайло Серафимов от One2Ten

Ако има хора, които да знаят поне от месеци какво ще си купят от предстоящите за сезона намаления, то това са...

Shopping преди 12 години

Ако има хора, които да знаят поне от месеци какво ще си купят от предстоящите за сезона намаления, то това са кликата, наречена модни блогъри, посветили всяка свободна минута от времето си на своята най-голяма страст - модата и преобличането - буквално и преносно.

Милиони са навън, а десетки на наша територия, макар че е много трудно да ги локализираш, защото не влизат в рамките родно или чуждо.

За да ни подскажат в изобилието от Коледни подаръци, желания и последни покупки за какво чисто модно и практично си струва да похарчим пари този сезон или година, поканихме блогърите в една много идейна, истинска шопинг поредица.

И тъй като все пак българските представители са ни доста по-интересни от всички останали, подбрахме най-вдъхновяващите на родна територия. Повече от десет, от днес до догодина, всеки ден, всеки един от тях ще споделя с нас своя списък с топ неща, които е чакал, мечтал и анализирал до момента на намаленията.


Eто какво има в списъка на Ивайло Серафимов от www.one2tenblog.com



В моя списък с попаденията, които искам да изровя тези Коледни намаления, несъмнено преобладават обувките. Освен че са ми слабост и ги колекционирам, намирам, че точно те могат да променят коренно даден тоалет, придавайки му нужния акцент. И тъй като, освен за мен самия като представител на мъжете, пазарувам и за жените, мисля сред желанията ми да има за всекиго по нещо.

Ще се радвам, ако изпълня всичките точки по списъка. Ще се радвам, ако намеря и само един от артикулите. Дори и с празни ръце да се върна, пак ще бъда щастлив, защото има далеч по-важни неща.

Пожелавам на всички здраве, любов, щастие, усмивки и много радост в наближаващите Коледни и Новогодишни празници! Неща, които все още по магазините не се продават.
 

More Shopping