Следва

Зимна приказка

Седмичен ХОРОСКОП 26 декември - 1 януари

Обърни внимание на тези идеи, които ще те посетят в началото на седмицата. В този период може да получиш...

Astro преди 12 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Весел ти бъди и година Нова посрещни!


Обърни внимание на тези идеи, които ще те посетят в началото на седмицата. В този период може да получиш различна информация, която да ти е от полза.

Практически цялото свободно време може да прекараш в размисъл и анализ, за да можеш в последствие да вземеш правилното решение.

Работната седмица е благоприятна за обобщаване, изготвяне планове за бъдещето и за сключване на договори.

Дрес код за новогодишната нощ: секси стил, може в черно, но под черната рокля да има нещо червено. Празнувай най-добре у дома в любимата си обстановка.


ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Усмихни се и си пожелай много радост и сполука!


Може да се появят добри идеи или предложения, но засега е рано да се захващаш с тяхната реализация, тъй като ситуацията около теб, не е благоприятна за активни действия. Може да размишляваш за бъдещето, изчаквайки по-добър момент.

В новогодишната вечер не се привързвай към черните тонове - за теб настъпва "златна" година, затова трябва да я посрещнеш в жълти цветове. Жълтият цвят привлича финансовото благополучие. Подаръците могат да бъдат свързани с финанси, например ваучер за бутиков магазин, банкова книжка и т.н..

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

С усмивки, песни и закачки гости приеми и щастлив бъди!


Струва ти се, че от всекидневната рутина не ти остава време да се заемеш със себе си. Последвай съвета на звездите и ще се убедиш, че дори и малките стъпки могат да ти донесат реална полза. Започни деня с контрастен душ – само 5 минути, а как ободрява! Изключи от менюто си всички тестени изделия, хапвай по-малко сладко.

Ограничи употребата на кафе до две чашки на ден. Старай се през цялото време да поддържаш добро настроение и ще видиш, че помага.

Дрес код в новогодишната вечер: необходимо е да се преоблечеш няколко пъти – в началото на вечерта да преобладава белия цвят, после черния.

РАК 22.06 – 23.07

Идва Новата година – посрещни я с радост и усмивки!

Тази седмица ще те съпътства успех. Ще достигнеш състояние, което е прието да се нарича щастие. И то няма да е непременно свързано с някакви материални или други резултати или с притежаването на нещо.

Щастието е само за себе си. Конкретно в твоя случай, може да го намериш в общуването с други хора, в интелектуални и творчески дейности, както и на път. Този период е добре да прекараш далеч от дома, за да получиш нови впечатления, нови знания и да изпиташ емоции, които не си изпитвал преди.

Тази новогодишна вечер е нужно да избегнеш големия брой гости (между другото, броят им ще намалее през последните два дни преди празника) и се опитай да празнуваш Новата година не заради другите, а за себе си или с един единствен и неповторим любим човек. Звездите ти желаят щастлив семеен живот.

Облекло в новогодишната вечер: по твоя преценка.
Цветове: кафяво, морско синьо и черно.


ЛЪВ 24.07 – 23.08

Посрещни Новата година с верни приятели и много мечти!


Финансовото ти положение, както и всички твои проблеми сега са в равновесие. Много от започнатото наближава своя завършек, така че може да се отпуснеш и да си позволиш да си отдъхнеш. Свободното си време използвай за подобряване на отношенията и личния живот. Края на седмицата предвещава бурни емоционални събития, както и интересни новини, някои промени или нововъведения в личната сфера. Не са изключени романтични запознанства и приятелски също.

Може да посрещнеш Новата година, където искаш и както искаш, само не бъди сам. Препоръчително е да се ограничиш в употребата на алкохол. Твоята напитка е шампанско.

Дрес код за празничната нощ: маскараден костюм.
Твоят цвят: синьо-зелено.


ДЕВА 24.08 – 23.09

Пожелай си най-хубавата Нова година!

Вниманието ти през тази седмица ще бъде заето с много приземени неща, материални ценности и земни проблеми. Но в това има и нещо положително. Появява се възможност да реализираш много от своите планове и идеи. Благоприятно време да покажеш себе си и своите способности, както и за начало на всякаква търговска дейност. Но въпреки факта, че те съпътства успех, не забравяй, че може да разчиташ единствено на себе си.

Остава да се отбележи, че 2012 г. е добре да посрещнеш на друго място, в друг град, в друга страна, а най-добре от всичко – на път.

Облеклото в празничната вечер да е в ярки цветове.


ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Пожелай си всичко да е по вода и да се сбъднат твоите мечти!


В началото на седмицата, емоциите ще бушуват и ако не ги сложиш под контрол, могат да те отведат навсякъде, включително и на не много приятни места. Творчески, духовен подем, както и нова страст може да ти изиграят жестока шега, ако решиш да им се отдадеш и напълно да забравиш разсъдъка си. Всяко романтично събитие трезво преценявай от позицията на собствената си полза, целесъобразност и разумност. В противен случай, рискуваш да придобиеш, макар и полезен, но много нежелан опит.

Може това да те разочарова много, но не трябва да посрещаш Новата година в нова рокля, с нови хора в нова непозната компания. Не е необходимо да светиш като коледна елха, а да се чувстваш комфортно и удобно. Избирайки тоалет, имай предвид, че той може да бъде от времето на прабаба ти по майчина линия, но да ти стои добре. Новото е добре забравеното старо! Това е мото не само за Новогодишната нощ, но и за цялата 2012 година.

Дрес код за празничната вечер: всичко, в което се чувстваш удобно.
Цвят: оранжево, зелено, кафяво и черно.


СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Шампанско отвори и си пожелай здраве и пари!


Тази седмица за теб ще бъде много специална и предвещава събитията, които може да са решаващи за цялата следваща година, или поне през следващите няколко месеца. Ще овладееш себе си и ще разбереш много от собствените си тайни, ще разбереш своите желания и стремежи, ще определиш целите си. Но най-важното е, че ще можеш не само да действаш, но също така да си позволиш да следваш пътя начертан от съдбата, да живееш в хармония не само за себе си, но и със света. А това предвещава голям успех.

В новогодишната нощ бъди мил, нежен и очарователен.

Дрес код – най-добре без дрехи. Цвят: телесен, бежов.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Посрещни с вяра и усмивка Новата година!


Преди да вземеш някакво решение, особено ако е свързано с дома, или отношения ти, трябва добре да помислиш. Обърни се навътре в себе си, за да потърсиш отговорите на повечето въпроси и да разбереш какво всъщност искаш.
Много е вероятно, тази седмица да вземеш решение в каква посока да продължат твоите взаимоотношения. Важното е да се ръководиш от своята интуиция и вътрешен глас.

Дрес код за новогодишната вечер: костюм. Най-добър цвят: бордо, тъмни цветове.

Най-добрите подаръци за Стрелец са тези, които са полезни за здравето, като масажьор, витамини, и всичко свързано със спорта.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Наздравица вдигни и си пожелай здраве в изобилие и радост до безсилие!


Тази седмица не са изключи значителни финансови разходи. Трябва да бъдеш по-внимателен в харчовете си. И макар, че много покупки ще ти донесат радост, финансовото ти положение е несигурно, за да си позволяваш излишества. Опитай се да вложиш повече сърце и креативност в покупките си, тогава всичко ще бъде наред.
За личния живот периодът е много благоприятен. Възможни са както леки увлечения, така и по-сериозни отношения с бъдещи планове.

Дрес код в новогодишната вечер: официален костюм или вечерна рокля. Цвят – черен.
Препоръчително е да посрещнеш Новата година необичайно, а не както обикновено!


ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Здраве, щастие, късмет, любов, пари – през Новата година във всичко да ти върви!


Как ще премине тази седмица зависи изцяло от теб, а по-скоро от това дали ще извършиш някое безумие или обратното - ще постъпиш мъдро. Събитията в този период ще изискват от теб сдържаност и търпение, доколкото е възможно, избягвай всякакви прибързани решения и импулсивни, емоционални действия.

Дрес код в новогодишната вечер: прилепнало копринено облекло, продукти изработени от вълна и кожа.
Цвят: морско синьо, жълто, черно и сиво.


РИБИ 20.02 – 20.03

Намери време за мечти и вярвай в тях,чудеса се случват!


Опитай се да запазиш равновесие и да останеш спокоен. Тази седмица ще има различни събития, които могат да те поразклатят, на са изключени промени в личния живот. Може да възстановиш стари отношения, да поправиш много грешки в съществуващите, но само ако имаш сила и издръжливост и действаш планомерно. В този период е лесно да се подхлъзнеш, да се объркаш в избора си и да постъпиш неразумно.

Остави всички свои комплекси в 2011 г. и вземи само "златната рибка". Седмицата е пълна с изненади.

Дрес код в новогодишната вечер: необичаен тоалет. Цвят: бял.

 

More from View Sofia

More Astro