Следва

Алекс Сърчаджиева е разочарована от професията си, иска да живее в Испания

2 години CODE: на сцената на Sofia Live Club

На 29.12.2011 /четвъртък/, от 22.00 ч., поредицата тематични партита CODE: ще отпразнува своя втори рожден ден на престижната клубна сцена на Sofia Live Club!

Music преди 12 години

На 29.12.2011 /четвъртък/, от 22.00 ч., поредицата тематични партита CODE: ще отпразнува своя втори рожден ден на престижната клубна сцена на Sofia Live Club!

Гостите на уникалното шоу CODE: 2 YEARS DISCO FLIGHT ще бъдат завладяни от най-доброто, представено до момента от превърналите се вече в традиция поредица тематични събития. CODE: 2 YEARS DISCO FLIGHT ще събере на една сцена DJ toKKah , DJ Vladislav Rashkov, DJ Sono Di Vaio, вокалите Силвия Монева и Анна Овчарова - Annayah, тромпетистът Тодор Бакърджиев. Специален гост на събитието е балерината от Националната опера и балет и лауреат на редица награди - Кристина Чочанова. За визуалните ефекти ще се погрижи Любо Петров. Екипът на CODE: ще подари на своите гости една незабравима вечер, която ще проследи историята на лейбъла, но и ще постави отправната точка за бъдещото развитие.

CODE: 2 YEARS DISCO FLIGHT ще пресъздаде „времето на промяната” в организацията на клубни партита. Подготвени са кадри от най-емблематичните периоди за лейбъла, които да припомнят развитието му като парти концепция за българската клубна сцена и да провокират въображението за нови идеи. Посредством музика, танц и визуални ефекти, CODE: ще „прелети” през определени емблематични за различните поколения музикални и шоу „моменти” от световната история. Публиката ще бъде въвлечена в духа на няколко музикални десетилетия, под общата стилна „опаковка” CODE: 2 YEARS DISCO FLIGHT.
Цветелин Иванов, продуцент и криейтив директор на поредицата, обещава за пореден път, непосредствено преди посрещането на Новата 2012 година, да „запали” настроението на гостите със стилен и наситен синтез от вокали, музика, танц, визуализация ... и още нещо. Това ще бъде и 20-то по ред успешно събитие за винаги различният и провокативен проект.

CODE: е марка, който включва в себе си три основни елемента – разнообразие, оригиналност и забавление за младите. Идеята за подобен тип събития на българската клубна сцена, съдържа в себе си не само елементът качествена музика, но и атрактивна хореография с плътна визуална подкрепа. За реализацията на тази завършена парти концепция, работи професионален екип, който е съставен от експерти в своите области. Някои от тях са познати от участието и работата си в телевизионни формати като X-FACTOR, BIG BROTHER, MUSIC IDOL, Гласът на България и др.
В рамките на две години, CODE: набира скорост и успя да се интегрира в утвърдени столични клубове и много други, като това доказва универсалността на проекта и неговата богата гама от възможности и гъвкавост – различни клубни сцени, атрактивни тематични събития, много и различни професионалисти.

 

More from View Sofia

More Music