Следва

Салата с рукола, цвекло и козе сирене

На фокус: Midalidare Estate и истината за виното

Има места, на които бихме се пренесли да живеем с най-голямо удоволствие. Единственото, което искаме e да има красива природа, спокойствие… и вино. Много вино...

Food преди 12 години

Има места, на които бихме се пренесли да живеем с най-голямо удоволствие. Единственото, което искаме e да има красива природа, спокойствие… и вино. Много вино. От онова, истинското, което веднага се познава по вкуса и мириса дори и от най-неопитния дегустатор. От това вино, с което празнуваме най-специалните си поводи и го пазим за най-скъпите ни моменти.
Мислехме, че това са само наши мечти, но с най-голямо удоволствие открихме, че такова място има. И не само, че го намерихме, но и ще го споделим с вас.

Изба Мидалидаре Естейт се намира в с. Могилово, място, което притежава уникална магия и история. Вината, които са произвеждани в този край са превозвани с кервани още в древността, а самият район се слави с невероятните си лозя. Имението се намира само на 2 часа от София, но атмосферата там те отнася в друг свят.

Екипът на избата успява да пренесе своята страст към виното към нас чрез всяка глътка от техните продукти. Лимитираните серии премиум и супер премиум, произведени чрез висока технология са философията на хората, които работят там. Седем бели и осем червени вина , отлежали в дъбови френски барици галят сетивата ни по най-фин и ненатрапчив начин.

Присъствахме на промоцията на двете най - нови вина към листа на избата – бялото Sauvignon Blanc 2010 Silver Angel и червеното RockNrolla 2010.



Silver Angel ще познаете по атрактивния етикет – статуята на Мадона от Микеланджело. Виното е първото на пазара от реколта 2011 и е най-доброто в ценовия си клас.


 

Червеното вино RockNrolla 2010 е най-новата гордост сред екипа на Мидалидаре Естейт. Вдъхновени от едноименната филмова продукция на Гай Ричи, виното е дълбоко свързано с тематиката на числото 7 - лимитирана серия вино, само 700 бутилки, на цена от 70.00 лева (в момента е на промоция)
С какво по-хубаво да посрещнем празниците, освен с чаша наистина хубаво вино. Червено или бяло – зависи от вас. Ние ги опитахме и горещо ги препоръчваме.

RockNrolla 2010, Silver Angel както и други вина на Мидалидаре Естейт можете да закупите от магазините на wine.bg

 

More from View Sofia

More Food