Следва

Джанет Джексън открадна Коледата на Еко защитниците

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

С видео, нарочно заснето за да поздрави близките, колегите и очевидно всички, които я познават, за Коледа...

All fashion преди 12 години

Анна Делло Русо като Снежанка


Не, казваме ние, въпреки че признаваме смелостта и креативната енергия на Анна.

С видео, нарочно заснето за да поздрави близките, колегите и очевидно всички, които я познават, за Коледа, креативната шефка на японския Vogue напомня много на бивша лекоатлетка, влюбена дълбоко в епохата на Мария Антоанета, но запазила в себе си инфантилния дух на дете на дребни чиновници.

Не знаем дали е атрактивно това за близките й, но се радваме, че в коледната нощ дядо Коледа беше сам, а не с тази Снежанка. Въпреки обувките на Джузепе Занотти и роклята на Фаусто Пулидзи.




Плагиатство в новия клип на Риана




Докато в американските издания се вълнуват от гащеризона, с който се появи Риана в новия си клип, и го препоръчват горещо за Новогодишната нощ, то при колегите от Vogue Русия впечатлението съвсем не е толкова добор.

И колкото и успешен да е хитът, илюстриран с това видео, плагиатството винаги си е било грозно, независимо дали го прави Бионсе, Кейт Мос или в случая Риана. Ясно ни е е, че топлата вода отдавна е открита, но има доста варианти да интерпретираш нечий труд, не така буквално да го откраднеш.

Става дума за послед ния клип на американската съвременна поп кралица към песента You Da One, който, забележете, отново е дело на Дейвид Лашапел, виден фетишист и определено един от индивидуалистите в модната фотография. Видеото е страхотно, а на места светлосенки върху тялото на Риана рисуват истински графични принтове. Последното всъщност е и най-красивата част от клипа. Оказва се обаче, че първоначалният източник на инспирация е норвежкият фотограф Сeлве Сундсбe, който снима в страхотните кадри с ефекта на светлината моделът Едите Вилкевичюте за брий на Numero от 2008-ма година.



Ако бяхме на мястото на Риана и Дейвид Лашапел, много щеше да ни е срам.



Сладоледената кампания на Louis Vuitton пролет-лято 2012



Пролетната кампания на Louis Vuitton, снимана от Стивън Мейзъл, включва моделите Даря Строкоус и Кари Нешер, които си шушукат сладко-сладко над сладоледени изкушения и цветни захаросани близалки.

Въпреки препратката към петтдесетте години, която харесваме във визиите на Мейзъл и Вютон, се питаме какво толкова разгорещено обсъждат героините на синьо-розовия фон? Изглежда така сякаш броят калориите на изяденото количество сладолед и обсъждат клюката на коя принцеса от техния кръг най-много й се лепи сладкото.

Всичко е твърде сладникаво, а луксът на Вютон е като апетитно парче торта, с което преяждаш след вечеря.

Оливия Уайлд за новата кампания на Revlon



Три холивудски хубавици рекламират новата колекция гримове на Revlon – Ема Стоун изглежда приказно пролетна в коралови и розово-червени нюанси за устните, Холи Бери – черната перла на Америка – носи матовите оттенъци на лилавото, червеното и розовото при лаковете за нокти на фона на снежно бяла рокля, а Оливия Уайлд – в опушени сини сенки.

Последната визия обаче доста ни смути. Не знаем дали е защото гримът на Оливия, чисто цветово, съвсем не й отива или защото синьото изглежда по-скоро нарисувано по време на обработката, отколкото да следва линията на клепачите й!? Може би ти ще ни кажеш?

Сара Джесика Паркър, Дженифър Анистън и Хайди Клум са най-продаваните корици през годината в Щатите



Ако някой си е помислил, че Сара Джесика Паркър на всички възможни корици по време на филмите "Сексът и Градът" ни е била предостатъчна да се наситим най-после на този образ, статистиката в Щатите сочи съвсем обратното. Заедно с Дженифър Анистън, която е много симпатична, но не е правила нищо от години, а дори не е набедена за модна икона, и Хайди Клум, Сара Джесика се нарежда сред най-консумираните корици в страната.

И трите дами са интересни по една или друга причина, но да си кажем честно, този модел на жената, която не може да излезе от образа на най-емблематичната си телевизионна роля, говорим за Сара и Дженифър, или пък на модела традиционалист, който смята, че за да си на върха не бива да се трансфомираш, съвсем не е ней-добрият. Сред цялата плеяда млади актьори и актриси, талантливи и с особено чувство за стил тези образи от 90-те години съвсем не ни убеждават, че модата еволюира и търси нови възможности.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.