Следва

Какво има в торбата с покупки на модните блогъри: Васил Божилов от Web-a-porter

Празнична доза СЕКС: Момчетата на 2012-та от FORDMODELS EUROPE 3 част

Ще почакаме още няколко години преди да изкажем мъркащо възхищение пред този скъпоценен камък в короната...

All fashion преди 12 години

Нямаше как петъчната доза секс да не се пренесе в празнична, когато силно надделяват мислите за лежерни коледни и предновогодишни дни. Истината е, че празничното настроение ни действа като силен афродизиак, който повлия и на решението ни от днес до последния ден на 2011-та да си подаряваме по лъжичка от най-хубавите и секси мъже на планетата - моделите на модна агенция Ford Europe.

Любимците на Dior Homme, Gucci, James Smith и ред други мъжки култови брандове, станаха автоматично и наши фаворити.

Нямаш право на никакви угризения, защото по Коледа всичко е позволено, а особено това, което ние наричаме - Crème de la crème!

Лицата, които ще ти представяме в нашата Празнична доза СЕКС, са от новия каталог на агенцията, включващ моделите, които ще бъдат част от рекламните кампании на големите модни лейбъли за 2012-та, както и част от модните сесии на големите издания.

Продължаваме…

Victor Nylander




Ще почакаме още няколко години преди да изкажем мъркащо възхищение пред този скъпоценен камък в короната на FORDMODELS EUROPE, защото прекрасният Виктор е само на 18 години. Едва ли обаче неговите връстници могат да се похвалят с участие в кампаниите на Dior Homme, Calvin Klein spring 2012, Mixte, Gap и още много други.

Плътните, влудяващи устни на Виктор са дар от родната Дания, където се ражда в градчето Роскилде под огнения знак Лъв.



Типично за възрастта му, той споделя, че любимото му нещо е неговият iPod, обожава футбола и Кристиано Роналдо, а музиката, която не може да спре да слуша от кастинг на кастинг, е на любимите Coldplay.

Виждаме, че проявява вкус още от сега, така че с нетърпение ще следим порастването на това интересно скандинавско изкушение.

Anthon Wellsjo прави големия си пробив в модата, когато открива и закрива ревюто на Yves Saint Laurent пролет-лято 2010 година.



Всички дами на първите редове на това култово шоу остават с отворена уста, както и ние, когато виждат походката и зеленосинкавите океански очи на Антон.

След това всичко тръгва като цунами и кариерата на този разкош в панталони продължава с появяване на корицата на Numero Homme и с откриване и закриване на пролет-лято 2011 на Jean Paul Gaultier.



Оттогава, чак до сега никой не може да спре да го гледа, снима, наема и най-вече иска, по 24 часа на денонощие. Gucci, Michael Kors, Marc by Marc Jacobs са любимите ни лейбъли, защото винаги са разбирали от мъже и го доказват с неспирното участие на Антон в листа им.

Еххх, вече ни се ходи на море или поне на една малка екскурзия в тези сини очи, в които обещаваме да скочим на най-дълбокото.

Joel Snobohm
едно от най-красивите шведски творения, които сме виждали напоследък.



Роден на 20 февруари в градчето Солентуна, всичко в него крещи зима и то много студена зима.

Като започнем от ледените очи и минем през острите черти на лицето и изразените скули, които режат като айсберг,  Джоел е скрил всички ледени козове на привличането точно на площ от 188 см.



Един от най-показваните модели в Стокхолм, обожаван и сниман най-вече от Tiger Jeans, Nicolaj d’Etoiles и H&M.

Знаехме си, че не може да няма нещо, което да топли сърцата на дамите по тези студени земи и ето, че сме прави. Искаме да го виждаме само в топли шалове, как чинно дефилира до леглото, за да ни донесе чаша горещ шоколад и празниците просто никога няма да имат край.

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.