Следва

ViewSofia на 5 години. Подаряваме ти ароматa на Givenchy

Спечели Armani Code Sport за него! Дай ни своята петъчна доза горещи мъже

Той е пълен с адреналин, истински мъжкар е и прелъстител. Има нюх на хищник по отношение на жените и...

Body преди 12 години

Той е пълен с адреналин, истински мъжкар е и прелъстител. Има нюх на хищник по отношение на жените и бизнеса. Мъжът на Armani Code Sport е заобиколен от красиви, страстни, копнеещи жени, които не си правят илюзии, а просто му се наслаждават.

Ароматът е изкусителна комбинация от връхни нотки на лимон и три вида мента, следвани в сърцевината от Мандарина и амброкс – висококачествен, с голяма концентрация кехлибар. В основата на парфюма има джинджифил и ветивер.



Ако мечтаеш, търсиш или живееш до такъв мъж, направи всичко за него. Например подари му уханието, лансирано от Giorgio Armani през юли тази година.

Изпрати ни снимка - пример за истински секси мъж, напиши ни кратък текст с мотив защо и какво те привлича у него, направи петъчната доза секс във ViewSofia по-сочна и свежа с твоите предложения и се състезавай за 15 аромата Armani Code Sport за него.

Очакваме твоята безкомпромисна доза СЕКС на [email protected] до 16 януари 2012-та, като всяко едно от публикуваните предложения ще влезе в жребия за 20-те парфюма.

Остави се да бъдеш съблазнена и ни пиши какво е усещането!
 
Виж спечелилите от играта тук>>


More Body