Следва

Джони Деп и Ванеса Паради - любовната приказка свършва?

Празнична доза СЕКС: Момчетата на 2012-та от FORDMODELS EUROPE 4 част

Нямаше как петъчната доза секс да не се пренесе в празнична, когато силно надделяват мислите за лежерни...

Други преди 12 години

Нямаше как петъчната доза секс да не се пренесе в празнична, когато силно надделяват мислите за лежерни коледни и предновогодишни дни. Истината е, че празничното настроение ни действа като силен афродизиак, който повлия и на решението ни от днес до последния ден на 2011-та да си подаряваме по лъжичка от най-хубавите и секси мъже на планетата - моделите на модна агенция Ford Europe.

Любимците на Dior Homme, Gucci, James Smith и ред други мъжки култови брандове, станаха автоматично и наши фаворити.

Нямаш право на никакви угризения, защото по Коледа всичко е позволено, а особено това, което ние наричаме - Crème de la crème!

Лицата, които ще ти представяме в нашата Празнична доза СЕКС, са от новия каталог на агенцията, включващ моделите, които ще бъдат част от рекламните кампании на големите модни лейбъли за 2012-та, както и част от модните сесии на големите издания.

Продължаваме…

Алексис Папас



"Оле", "мамма миа" и всички възклицания, които използваме в речника си, са недостатъчни за Алексис.

Този Аполон е родом от Гърция и въпреки че 1986 г. е не чак толкова отдавна, на нас моделът на Ford Models Europe ни изглежда като добре улегнал и невероятен мъж. Висок точно 188 см със зелени очи като маслинените гори над Санторини, този екзотичен мачо ни кара да кажем на агенцията, че не просто има усет за диаманти, а има и лукса да ни ги представя неповторимо автентични.

Узото не ни е от любимите напитки, но заради господин Папас бихме го сервирали в неограничени количества само, за да виждаме този поглед на нашата маса отново и отново.

Андреа Амадей




Мда, имаше един филм „Ренегат”, също и „Този див, див Запад” и във всички тях ние единодушно си представяме мистър Андреа как дъвче и плюе тютюн, свирка, за да извика верния си кон и ни спасява от всичко мърдащо в суровата прерия.

Той не просто изглежда така, а сме сигурни, че го и може.

Ролята на каубой, на самотния супер секси мачо много му отива. Отиват му също и 187 см., на които е разположено божественото му тяло, както и зелените му необятни очи. Той изглежда преуспял независимо каква роля играе, а за походката му по подиума може само да кажем мрррррррррр.

Калин Ситар



Името звучи познато и родно, но когато чуем Калин Ситар вече се насочваме към арабската екзотика, бели ленени ризи и горещи пясъци, и всичко това с оазис точно в средата.

Да, сините очи на модела на Ford Models Europe Калин са перфектният мираж, в който искаме да се озоваваме винаги, когато сме жадни, гладни или просто когато искаме очите ни да се почувстват пълни със съвършенство. Мъжко.

Висок 185 сантиметра със сини очи, кафява коса и усмивка, от която ти се иска да му дадеш всичко, което имаш, и да препишеш апартамента си на Ford Models Europe, това е той, а ние очакваме дефилетата, рекламните кампании и всичко ново около него през 2012 година с гъделичкащо нетърпение.
 

More from View Sofia

More Други