Следва

Who is she?

Джони Деп и Ванеса Паради - любовната приказка свършва?

Изглежда невероятно, но за жалост може би ще се окаже факт. От седмица върви неприятен слух, че една от...

Други преди 12 години

Изглежда невероятно, но за жалост може би ще се окаже факт. От седмица върви неприятен слух, че една от най-прекрасните звездни двойки на света, тази на френската нежност Ванеса Паради и на холивудския красавец Деп, е пред раздяла. Макар и да не е потвърден от двойката, слухът се стеле ниско и все повече добива очертанията на истина.

В последните месеци двойката почти непрекъснато е разделена - Джони Деп е в Америка за промоцията на новия си филм "The Rum Diary" с Амбър Хиърд.

На практика той излезе от луксозното и продължило повече от 10 години дискретно изгнание в родината на Ванеса и изглежда се връща към годините отпреди това, за които всички знаем, че са изпълнени с хаос, неравновесие, много нервни изблици, много и различни връзки и т.н.

Говори се, че актьорът е засичан често в Клуб Кенмаре в Ню Йорк в компанията на различни модели, а поведението му е буквално като на ерген. Може би е просто криза на средната възраст, и дано е така, защото двойката Паради-Деп е от малкото, които освен че са прекрасни заедно, чисто естетически и хармонически, са от малкото, излъчващи вяра в изконните добродетели и силата на любовта. Освен това имат и две прекрасни деца - Лили-Роуз Мелъди, 12 и Джон "Джак" Кристофър Деп, 9. Да не говорим за пословичната им дискретност, липсата на каквито и да било изхвърляния и изобщо грижливо поставената бариера около личния им живот. Която вероятно и ги предпази толкова години.

И все пак, на фона на толкова много разводи и разпади наоколо, стискаме палци дано да се окаже временна криза цялата тази история.

Те са прекрасни заедно, дано успеят да останат така.

 

More from View Sofia

More Други