Следва

Следпразнична пуйка със сос шофроа

Годишен Хороскоп 2012. Овен, Телец и Близнаци в годината на Дракона

От Новата година винаги очакваме нещо по-специално: промени, открития, важни събития, изненади. Кой би...

Astro преди 12 години

От Новата година винаги очакваме нещо по-специално: промени, открития, важни събития, изненади. Кой би отказал да надникне в бъдещето? За щастие, астрологията позволява това.

И за щастие, нашият астролог умее да дава великолепни прогнози, които да ни помогнат в търсенето на верния път.

В четирите последователни работни дни, ще публикуваме по три прогнози, които се отнасят за три астрологически знака.

Следи ни всекидневно!

ОВЕН 21.03 – 20.04

Радост, нежност и любов те очакват през 2012 година. Отлични перспективи, особено ако към тях подходиш с нужната съзнателност - да уловиш всеки шанс, който ти поднася животът! Основното през 2012 г. е да се чувстваш щастлив! Старай се да живееш тук и сега и да не се тревожиш твърде много за бъдещето си. Най-успешни за теб ще бъдат областите финанси и здраве, а за въпроси, свързани с наследство и политика 2012 г. е неблагоприятна.

Финансовото ти положение значително ще се подобри! Подходящо време е за преминаване на нова работа, въпреки че ще се нуждаеш от преквалификация или обучение. Само не си губи времето в празни мисли и мечти, не търси невъзможното. Опитай се да се съсредоточиш върху реалните проблеми и актуалните въпроси. Изхвърли всички странични мисли. Пресметливост, сериозност, практичност и приземеност ще допринесат за успеха ти.

През 2012 г. са възможни и някои промени в личния живот. Очаква те интересна година, в която има място и за нови срещи, приключения и забавни недоразумения, но и любовни преживявания.

Новата година обещава не само увлечения, но и истинска любов и страст. Може да разчиташ на дългоочаквана стабилност, емоционален комфорт и надеждни отношения. Самотните представители на знака ще срещнат своята "идеална половинка" - в съществуването, на която до скоро са се съмнявали.

2012 г. ще зарадва и тези, които вече са срещали своята съдба, и през тази година ще разберат какво означава истинска хармония в отношенията. Наслаждавай се на всяка минута, която прекарваш заедно с любимия си човек!
Краят на годината е най-благоприятния момент за сключване на брак.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

2012 г. ще бъде повратна за Телеца. Годината на Дракона ще ти предостави чудесна възможност да започнеш свой собствен бизнес, да реализираш отдавнашни проекти и планове, да се заемеш с търсене на нова, интересна и добре платена работа. През 2012 година ще изпитваш силна потребност от разширяване на кръгозора. Ще те вълнуват духовни и философски въпроси. Опитай се да получиш допълнително образование или да изучиш тази област на знанието, която по-рано ти се е струвала недостижима. Януари 2012 - е най-подходящото време за най-смелите ти начинания.

През 2012 г. разногласия в убежденията може да станат причина за неразрешими проблеми, в резултат не са изключени противоречения дори с най-близките хора. Старай се да не се въвличаш в никакви съдебни спорове. Перспективни планове могат кардинално да се променят.

Ако вече си намерил своята "половинка", 2012 година ще ти предостави възможности да наблегнеш на романтиката в отношенията. Съвместни пътешествия, екскурзии, почивки, развлечения ще ти помогнат да намериш баланса между собствените си желания и стремежите на партньора, така че годината като цяло ще се отрази благоприятно на връзката ти.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Натрупаният опит през изминалата година ще ти е от полза в годината на Дракона. С изработения "имунитет" срещу неприятности и трудности няма да избягваш проблемите, скривайки главата си в пясъка, а ще работиш конструктивно с тях.

Активното влияние на планетите непременно ще привлекат в живота ти много промени, които ще засегнат доста сфери: работа, жилище, бизнес партньори и приятели. Единственото нещо, което може да усложни твоя път към успеха - това е недоверието, прекалената тревожност и постоянните душевни терзания.

През 2012 г. не очаквай пълно щастие и хармония в любовните отношения. Разногласията и разправиите от изминалата година ще преминат в 2012 г. и ще трябва да ги изгладиш. Опитай се да правиш компромиси и да се справяш с възникналите конфликти – успееш ли, тогава трябва да се помислиш за създаване на семейство.

Ако все още не си срещнал своята сродна душа, е малко вероятно да я намериш през тази година. Опитай се да не фокусираш вниманието си само в търсенето на любовта и да гледаш по-различно на хората. През 2012 година те очакват много запознанства, някои от които ще прераснат в истинско приятелство. Не забравяй, че истинската любов идва тогава, когато най-малко я очакваш.

Може би нещо от новите ти контакти, с течение на времето ще се превърне в истинска любов.

За още прогнози виж в каре ХОРОСКОП>>
 

More Astro