Следва

Експериментът ВЪЗМОЖЕН... с Мила Атева

Палтото тип халат Max Mara. Няколко причини да го обожаваш и само една възможност да го спечелиш

60 години етикетът на гърба на любимото класическо зимно палто Max Mara, доказва качествата си на непреходна...

All fashion преди 12 години

60 години етикетът на гърба на любимото класическо зимно палто Max Mara, доказва качествата си на непреходна във времето дреха, която ти връща всяка вложена стотинка чрез безупречността на кройката и елегантността си.

Палтото халат, което толкова обожаваме да носим, заради прекрасния му силует, е и нашият великолепен и вечен подарък за 5-те години удоволствие да работим за теб, скъпи ни читателю.

Емблематичното палто в цвят нежно и топло шоколадово кафяво с яка от лисича кожа, което можеш да спечелиш само с доброто си желание да ни зарадваш с най-красивото пожелание на [email protected] по повод петия ни рожден ден, или да ни поднесеш подарък лично, по телефона или чрез послание по радиото, е от последната зимна колекция на MaxMara и е от ней-мекия и висококачествен кашмир.



Заради невероятните способности на легендарната кройка с двуредно закопчаване и колан в талията да влиза в комбинации с всичко в гардероба, един от класическите модели наMaxMara е любимото палто на много елегантни прочути дами като Кейти Холмс, Зоуи Салдана, Дженифър Лопес, Елизабет Банкс, Дженифър Гудуин, Емили Блънт.

Има още куп причини да обожаваме палтото на Max Mara, някои от тях ти показахме нагледно в поредица от кадри в SofiaStreetStyle, а най-важната е, че пред величието на класиката и най-големият дизайнер мълчи и се възхищава.

Стандартният 42 размер тип халат те очаква опакован в луксозна торба, направи всичко, за да го спечелиш.
 

More from View Sofia

More All fashion