Следва

Lunchtime shopping: Ванилия и кафе

МИНАЛОТО: Първата стрийт стайл снимка на Анна Дело Русо. Промяната е феноменална

Със сигурност не е тази Анна, която танцува като замаяна от коктейли Снежнака на Дядо Коледа, не е и онзи Анна...

All fashion преди 12 години

Със сигурност не е тази Анна, която танцува като замаяна от коктейли Снежнака на Дядо Коледа, не е и онзи Анна, която носи черешки или цяла скулптура от лебедови пера върху главата. Не, това е автентичната миланска редакторка, която преди да облече късите рокли и да дефилира само на висок ток по време на модните седмици, е била жена с характерен момчешки, но много елегантен стил.

Първата снимка на Анна Дело Русо в стрийт стайл архива е направена през 1996-та година в Милано от изумителния гений на модната фотография Хелмут Нютън.

В черно-белия кадър разликата между модната икона преди и сега е изумителна - тук, тя е в дълго до земята палто, черни обувки с бомбе, поло и панталон, пушейки небрежно цигарата, докато крачи по калдъръмения площад.

Обожаваме този съвършено изпипан мъжки аутфит и сме покосени от убедителността, с която великолепния стрийт фотос ни накара точно днес да облечем панталона и да обувем старите ботуши с бомбе.

Страхотна!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.