МИНАЛОТО: Първата стрийт стайл снимка на Анна Дело Русо. Промяната е феноменална

Със сигурност не е тази Анна, която танцува като замаяна от коктейли Снежнака на Дядо Коледа, не е и онзи Анна...

Със сигурност не е тази Анна, която танцува като замаяна от коктейли Снежнака на Дядо Коледа, не е и онзи Анна, която носи черешки или цяла скулптура от лебедови пера върху главата. Не, това е автентичната миланска редакторка, която преди да облече късите рокли и да дефилира само на висок ток по време на модните седмици, е била жена с характерен момчешки, но много елегантен стил.

Първата снимка на Анна Дело Русо в стрийт стайл архива е направена през 1996-та година в Милано от изумителния гений на модната фотография Хелмут Нютън.

Коментари: 4

M
milla_kamenova (2012/01/06 / 00:57)
Уникален стил! Всеки би я разпознал! Не е за всеки нейната смелост или безразличие към мнението на тълпата ( въпреки, че АДР е икона за същата тази тълпа :-)
J
Jasmine Verde (2012/01/05 / 09:19)
Преди: ужасна мутра, мъжко излъчване, мъжки маниери и стил сега: ужасна мутра, травеститско излъчване, маниери и стил. Това, че АДР е станала подвижен манекен на всички известни дизайнери (убедена съм, срещу солидно заплащане и право да задържи тоалетите), не я спасява от превръщане в застаряващ клоун, облян в кич и шарения, отдавна скъсал с елегантността.
F
fuchsia (2012/01/04 / 19:42)
ъъъъъъъъъ чак великолепна? в първия миг помиских че е сниман мъж...не ми харесва
H
hristinadimitrova (2012/01/04 / 17:21)
Огромна разлика, но преди и сега Анна Дело Русо, няма равна, великолепна е!!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.