Следва

Мишел Хунцикер и Томазо Трусарди - любовта е лудост

Десислава и Софи Маринова ще щурмуват Евровизия

„Love is alive” е по музика на самата Десислава и колегите й от Symphonics Борислав Миланов и Себастиян Арман, а...

People of art преди 12 години

ДесиСлава и Софи Маринова се открояват като фаворити за следващата Евровизия.

Песента „Love is alive”, с която новото име на Десискава DESS възнамерява да щурмува Евровизия, е факт. Тя бе официално презентирана в независимия сайт за Евровизия - escdaily.com.

„Love is alive” е по музика на самата Десислава и колегите й от Symphonics Борислав Миланов и Себастиян Арман, а текстът е отново на Борислав Миланов. Екипът, отговорен за миналогодишния представител на Евровизия Поли Генова, е отново нахъсан за финал.

Друг е въпросът дали парчето си заслужава финала.

От представителите на поп-фолка фаворитка също е Софи Маринова, която представи преди дни песента си "Любов без граници".

Парчето е денс звучене с поп вокали, в което не се пее за душевни сърцераздирателни терзания. То е по музика на Крум Георгиев и Ясен Козев, които са отговорни и за аранжимента с помощта на Роско. Текстът пък е дело на авторката Дони Василева.

Която и от двете да се окаже в Евровизия, на този конкурс явно няма да се явят други гласовити българи с потенциал да завладяват големи сцени, то се е видяло.

Благодарим само на Поли Генова за блестящото участие на последния конкурс, заради което очаквахме с интерес как ще се развият нещата на финала, въпреки че тя не спечели заветното първо място.
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра