Следва

Какво има в торбата с покупки на модните блогъри: Мира Гюлева от Thriftqueen

Б като Библия, Б като Блог

Стига делници, стига празници, да си говорим за мода...

All fashion преди 12 години

Декадентска прелест

Стига делници, стига празници, да си говорим за мода.

Сатен, красив кок, златна диадема, малко Chanel и много блясък, ни връщат пак там в празниците и в мечтаната Америка през 20-те и 30-те години.

Остава да си пуснем грамофона и да се наслаждаваме на онзи приятен ретро звук от плочата, заедно с рокля от архивите на баба и да си тананикаме джазови звуци.

От thecherryblossomgirl

Малко преди утрото



Опушените очи, пайетите от снощи, морско синьото от лятото и една дантела от снежинки.

Съвършената събота сутрин или съвършеният кадър, когато може да се разкаже история и да искаш да си представяш какво е станало преди и след светкавицата на апарата, тогава всичко е на мястото си.

От I love Wild Fox

Бижута в бял пух



Бижутата на Саманта Уилс носят история, носят смисъл и чар. Това е достатъчно, за да искаме да ги виждаме красиво излегнали се в бял пух, преди да ги сложим върху себе си и да ни отведат в поредното приключение.

От cheetahisthenewblack.com

По залез




Облечи прозрачна рокля и остави залеза да си поиграе с нея и с настроението ти както прецени. Обувките на платформа тип сандал и спуснатата ти нестилизирана коса, ще те вкарат във филма „Феята от езерото” и новата година ще започне подобаващо приказна, повярвай ни.

От http://5inchandup.blogspot.com/

Съвършенство



Лицето и гримът! Черешово червено, нежно прасковено за основа, фини скули и разбира се, драматичното черно за разкош. Добави нежно розовия фон на една воалетка и остави всичко това да говори вместо теб.

От thebeautydepartment.com
 

More from View Sofia

More All fashion