Следва

Сиена Милър бременна!

Петъчна доза СЕКС: Келън Луц

Предизвикахме те да ни дадеш своята безкомпромисна доза СЕКС, която винаги си искала да споделиш на всички

Други преди 12 години

Предизвикахме те да ни дадеш своята безкомпромисна доза СЕКС, която винаги си искала да споделиш на всички, за да ти дадем подарък.

Изпрати ни снимка - пример за истински секси мъж, напиши ни кратък текст с мотив защо и какво те привлича у него, направи петъчната доза секс във ViewSofia по-сочна и свежа с твоите предложения и се състезавай за 15 аромата Armani Code Sport за него.

Очакваме твоята безкомпромисна доза СЕКС на [email protected] до 16 януари 2012-та, като всяко едно от публикуваните предложения ще влезе в жребия за 20-те парфюма.

Ето и петъчната доза СЕКС на Ели:

Скъпи момичета, пиша ви с удоволствие, за да ви дам своето предложение за петъчната доза секс! Казвам се Елица Емилова от София и искам да ви представя Келън Луц (Kellan Lutz), който впечатлява не само с уникалната си физика!

Този мъж провокира в мен най-дълбоки сексуални мисли и ме кара да настръхвам дори когато гледам снимките, на които е облечен. Тялото му е като на древногръцки бог, неслучайно той изигра на Аполон в блокбъстъра Immortals. Познат ни е също от ролята си на Емет в сагата Здрач.

Келън поддържа фигурата си с тренировки във фитнес залата , но и навън, правейки упражнения на плажа или просто тичайки с домашния си любимец.

Той е последното рекламно лице на Келвин Клайн, a филмовата му кариера тепърва започва. Освен това, от начина по който изглежда и самочувствието и самоувереността, които демонстрира, съм сигурна, че този мъж е истински жребец в леглото! Мисля, че са малко жените, които да могат да устоят на дълбоките му сини очи, перлена усмивка, светлокестенява коса и всичко това в ръст от 186 см, облечени с неподправен спортен стил!

Представете си тази комбинация и силните му ръце, които ви прегръщат и притискат към мускулестите му гърди! Почти усещам аромата му... а той ми ухае на... Armani Code Sport...

More Други