Следва

Пилешка супа с гъби и джинджифил

Седмичен ХОРОСКОП 9 - 15 януари

Всеки ще забележи твоите таланти. Не се преуморявай, за да избегнеш възможни главоболия. Бъди ожесточен...

Astro преди 12 години

ОВЕН 21.03 – 20.04.

Всеки ще забележи твоите таланти. Не се преуморявай, за да избегнеш възможни главоболия. Бъди ожесточен противник на догмите, но не забравяй да пазиш здравето си.

За да бъдат отношенията ти хармонични, трябва да се освободиш от неоснователната ревност и да не провокираш любим човек до скандал. В събота, покани партньора си на кино или ресторант.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Мечти и фантазии може да се появят в началото на седмицата. Вътрешната одухотвореност е много полезна за теб, ако това те подтиква към действия, дори в известен смисъл да са необмислени. Но ако те посещават тежки мисли, страхове, съмнения и опасания – трябва да ги прогонваш далеч.

Тази седмица изисква от теб решителни действия, тя е много добра за смели инициативи, нови идеи и постижения. Може да разчиташ на успех в бизнеса, но само ако вървиш напред и не отстъпваш назад.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Прекалените чувства обикновено водят до ускорено стареене. Имаш достатъчно собствени тревоги, не се опитвай да натовариш себе си с нечии други. Заеми се само с това, което е важно за теб.

РАК 22.06 – 23.07


Благоприятни седмица от емоционална гледна точка, за всеки, който търси партньор, нови чувства или иска да възроди стари отношения, добавяйки им сила и страст. Емоциите ще са твърде силни и трудно ще ги удържиш, но това не е нужно. Поривите на страстта може да доведат до различни резултати – рядко водят до дълги и сериозни отношения, но до различни глупави и необмислени постъпки - често. Наслаждавай се на приятните моменти, но не забравяй да запазиш здравия си разум.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Твоите отношения може да претърпят промени - както в посока на подобрение, така и обратно. Ще ти бъде по-лесно да се разбереш с едно дете, отколкото с възрастен човек. В сряда ще трябва да избираш между среща с любим човек и работа. Изхождай единствено от собствените си интереси. В петък може смело да настояваш на своето и ако си достатъчно убедителен, ще те разберат.
Общуването с природата и животните ще ти донесе радост. Може да направиш дълга разходка по непознати места.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Седмицата не е благоприятна за личния живот, ще бъдеш силно потопен в работата си и да градиш отношения няма да е лесно, но имаш всички шансове за успешни преговори и сделки. Тази седмица е подходяща за решаване на финансови въпроси, покупки и борси.

И въпреки че ситуацията в началото на седмицата не изглежда прекалено хубава, до края на седмицата ще си в състояние да постигнеш равновесие и спокойно състояние. Всички напрегнати моменти ще бъдат разрешени, както и в материалната сфера, така и в личния живот

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10


Хармонична и спокойна седмица. Събитията ще протичат бавно и това ще ти позволи да не се претоварваш нито в работата, нито в мислите си. Независимо от това, необходимо е да обърнеш внимание на общуването и комуникациите, за да не пропуснеш удачен момент или информация, която може да ти бъде полезна.

Като цяло седмица ще бъде доста успешна, особено след средата и близо към края, когато ще бъдеш изпълнен със сили и ще можеш лесно да движиш напред плановете си. В личния живот също се наблюдава хармоничен период.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През този период ще отделиш много време за срещи с приятели и познати. Може би ще посетиш определени места за забавление.

Обхване ли те внезапна тревога, необходимо е да слушаш гласа на интуицията си - това не е случайно. Ако не искаш да те напусне любимия човек - направи всичко възможно, за да го убедиш да остане. В четвъртък, по-малко слушай, ако започнат да ти говорят за този, който си избрал за спътник в живота си.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Началото на седмицата ще бъде триумфално. Най-накрая ще се почувстваш на мястото си и ще докажеш на всички останали, че имаш определена тежест и значение. В този период, твоите съвети ще бъдат особено ценни и хората ще се вслушват в тях, в същото време може да посъветваш с нещо полезно и самия себе си, тъй като седмицата е благоприятна за духовно търсене.

Благоприятно време за топли спомени и общуване със семейството или близки приятели, а това ще ти позволи да релаксираш и възстановиш силите си.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

В началото на седмицата, настроението може да бъде „упадъчно”. Вероятно някои събитията ще те извадят от душевното равновесие, а това води до неприятни емоции. Но скоро отрицателни аспекти ще преминат и през втората половина на седмицата ще се отърсиш от всяка умора и ще започнеш активно да се движиш напред, ще имаш нови идеи, нови стремежи и желания, и животът ти няма да бъде скучен.

В понеделник, проблемите, касаещи личния ти живот, трябва да ги разрешаваш радикално или нищо да не предприемаш. Средно положение да няма. В петък, си струва да се уединиш. Уикенда предразполага към пътуване заедно с любимия човек.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Подобно на магически фенер проектираш на всички и всичко собственото си виждане за живота и си изумен, когато някой започне шумно да протестира. Вземи под внимание и нещо по-различно от самия теб.

Учи се от грешките си - така ще научиш най-накрая този урок. Опитай се да не правиш грешки отново, не налагай на любимия човек плановете си за бъдещето.

В сряда е желателно да бъдеш миролюбив и внимателно да се вслушаш в желанията на партньора си.

РИБИ 20.02 – 20.03

За теб, тази седмица не е много положителна. Развитие в отношенията не се очаква, ще бъдеш затворен в себе си и няма да намериш време и желание за общуване с близки, роднини, стари приятели. Няма да имаш желание и сили просто да се радваш на живота. Възможно е да изпаднеш в апатия, да потънеш в себе си. Възприемането на външния свят ще бъде откъм отрицателна му страна, независимо какво се случва в действителност. Изводите, които ще правиш тези дни, може да са далеч от реалността.

На 9 януари 1982 година е родена Принцеса Катрин, Херцогинята на Кембридж, съпругата на Принц Уилям, с когото превърнаха в реалност приказката за Пепеляшка.

More from View Sofia

More Astro