Следва

Евa Арнолд - фотографката, снимала някои от най-красивите фотоси на Мерилин Монро, почина на 99 години

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Сексапилът е вечен. Носиш го и на 70, това е!...

All fashion преди 12 години

Who’s that girl?!

Сексапилът е вечен. Носиш го и на 70, това е!

Феноменът Мадона и нейната емблематична визия от 80-те е служила за инспирация на мнозина дизайнери и стилисти във времето, но тази сесия за списание V с удоволствие ни връща в лудите години на диското, култа към плътните вежди и суровия сексапил.

И кой, ако не един от най-големите фенове на Мадона, би пресъздал най-добре нейния образ. 19-годишната музикантка Скай Ферейра с удоволствие се преструва на музата си във великолепните кадри на Марио Тестино, облечена в Ralph Lauren, Dior, Dolce & Gabbana и стилизирана с авангардните бижута на Lynn Ban.









Култът към това десетилетие е жив. Ура!

Фрея Беха за Hugo Boss



Едно “ДА” за андрогинната Фрея, второ – за великолепната фотосесия за Hugo Boss, в която тя изнася поредното си превъплъщение, стъпвайки върху множеството лица, които притежава.

Януарската корицата и видеото към нея наVogue Италия



Ако не знаеш концепцията, малко ще те стресне подходът на арт директора на италианския Vogue да сложи на корица и в цяла сесия изключителни модели на Chanel, Gucci, Alexander McQueen, Versace и много други в една пародия на телевизонен шопинг, с прилежащите банери с телефони, цени и отстъпки.



В цялата истерия около пазаруването и разпродажбите след Коледните и Новогодишни празници това си е чиста самоирония, защото кой друг, ако не Vogue подтиква към неспирна консумация?

Хитрата заигравка е всъщност със старомодното домакинско пазаруване по легендарната телевизия QVC и наистина ни накара да се смеем с глас на това вдъхновение. Освен това, този парад на суетата представя и някои от най-добрите колекции за пролет-лято 2012, в чиито дрехи дефилират на импровизирания подиум Карли Клос, Наташа Поли, Джоан Смолс, Каролина Трентини.

Като презентатори се изявяват Мишел Харпър и Рос Касиди от Million Dollar Decorators. Сесията пък е снимана от Стивън Мейзъл, а видеото е още по-забавно с престорените дами и позиращите като в ревю на българска марка от 70-те модели.

Лобутен вече и онлайн в Европа



Добра новина за феновете на култовата марка и патентованата червена подметка.

Освен всички модели на Christian Louboutin, които до сега бяха достъпни чрез net-a-porter и други посреднически сайтове за онлайн търговия, от марката ще радват купувачите и с чат връзка с „трениран Лобутен познавач”, който ще ни учи как да носим и разпознаваме легендарните обувки.

Хубаво е, че луксозните брандове обръщат много специално внимание на интернет търговията и насочват усилията си натам, защото в крайна сметка голям процент от потребителите предпочитат удобството на онлайн шопинга пред изтощителното пазаруване от магазин на магазин. А и това е бъдещето, то се знае!

Сайтът пък очакваме съвсем скоро!

Ексцентричната баба Айрис за M.A.C.



Кой казва, че експериментите са до време!? 90-годишната Айрис Апфел, която има и собствена модна марка и помним винаги с големите очила и многобройните бижута, има и своя линия за M.A.C.

Уникалната, макар и за някои твърде прекалена визия на баба Айрис, илюстрира цялото усещане за стила и модата, които са вечни, без съмнение, и без значение на колко години си.

Смело и авангардно решение на един от най-добрите козметични брандове и лидер на backstage, което адмирираме, заради напълно натуралната визия на Айрис, която на пръв поглед няма следи от пластични операции.

20-те артикула от линията на Айрис ще бъдат пуснати в продажба през януари, когато очакваме изумителни червени нюанси.

 

More All fashion