Следва

Снимка на Диляна Попова е любимият зимен кадър на читателите на ViewSofia и SofiaStreetStyle. И кой обра страхотните награди

Trend Report: Кожена пола

Кожата е секси. Докато я произнасяш, пипаш, носиш и съчетаваш с другите материи. Забелязахме тази зима...

All fashion преди 12 години

Кожата е секси. Докато я произнасяш, пипаш, носиш и съчетаваш с другите материи. Забелязахме тази зима особената симпатия на дизайнерите към определен кожен артикул и това е именно полата. Мини - с плисета, дълга - разкроена, тясна - с капси, до коляно - класически молив. Всякак!

Най-любопитното е, че кожената пола присъства в най-красивия си вариант, не много къса, с плисета и широк колан, в прет-а-порте на Dior, Calvin Klein , Prada, Celine, които успяват да я отделят от миналото й на durty chic и да я превърнат в удивителна дреха, която носим с класическа бяла риза, сако и висок ток.

И ако помниш определението на героинята на Мелани Грифит от „Работещо момиче”: „Имам глава за бизнес и тяло за грях”, малко старомоден, но приятно носталгичен филм, тогава си спомняш, че самата Грифин носеше плисирана пола от естествена кожа. Е, разбира се, в духа на 80-те.

Но не! Сега кожената пола е тук и е по-елегантна от всякога.

Великолепно го прави Виктория Бекъм като носи класическа тясна пола с черна риза и обичайните платформи. Виждали сме и Кайли Миноуг в бяла риза, висок ток и черна пола до коляно с гигантска странична цепка.

Ако е къса пък, и имаш крака за тичане и за грях, тогава я носи с всичко. Боти, плътен клин, дълго плато. Цветът на кожата няма значение.

Харесва ни контрастът на секси тясната пола с класически обувки и огромен пуловер например. Много стил и френски шик лъха от тази комбинация, която сме виждали често върху модните редакторки. Умее го Карин Ройтфилд например.

Но, каквато и да е тя, обичаме кожената пола!

Ето една фантастична, мини и разкроена, с копчета отзад от ViewSofia Shop>>
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.