Trend Report: Кожена пола

Кожата е секси. Докато я произнасяш, пипаш, носиш и съчетаваш с другите материи. Забелязахме тази зима...

Кожата е секси. Докато я произнасяш, пипаш, носиш и съчетаваш с другите материи. Забелязахме тази зима особената симпатия на дизайнерите към определен кожен артикул и това е именно полата. Мини - с плисета, дълга - разкроена, тясна - с капси, до коляно - класически молив. Всякак!

Най-любопитното е, че кожената пола присъства в най-красивия си вариант, не много къса, с плисета и широк колан, в прет-а-порте на Dior, Calvin Klein , Prada, Celine, които успяват да я отделят от миналото й на durty chic и да я превърнат в удивителна дреха, която носим с класическа бяла риза, сако и висок ток.

И ако помниш определението на героинята на Мелани Грифит от „Работещо момиче”: „Имам глава за бизнес и тяло за грях”, малко старомоден, но приятно носталгичен филм, тогава си спомняш, че самата Грифин носеше плисирана пола от естествена кожа. Е, разбира се, в духа на 80-те.

Но не! Сега кожената пола е тук и е по-елегантна от всякога.

Великолепно го прави Виктория Бекъм като носи класическа тясна пола с черна риза и обичайните платформи. Виждали сме и Кайли Миноуг в бяла риза, висок ток и черна пола до коляно с гигантска странична цепка.

Ако е къса пък, и имаш крака за тичане и за грях, тогава я носи с всичко. Боти, плътен клин, дълго плато. Цветът на кожата няма значение.

Харесва ни контрастът на секси тясната пола с класически обувки и огромен пуловер например. Много стил и френски шик лъха от тази комбинация, която сме виждали често върху модните редакторки. Умее го Карин Ройтфилд например.

Но, каквато и да е тя, обичаме кожената пола!

Ето една фантастична, мини и разкроена, с копчета отзад от ViewSofia Shop>>
 

Коментари: 2

S
sivushka (2012/01/10 / 16:27)
Първата снимка обаче е от пролетно лятната колекция на Christian Dior, а не от есенно-зимната...
R
Realist (2012/01/10 / 13:40)
http://www.youtube.com/watch?v=C-Yyvji_mVs :D

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia