Следва

Миналото: любовта на Джони Деп и Уинона Райдър

Калин Врачански съсипан след секс с Поли Генова

Поли Генова, певицата, която тръгна от едно шоу, мина през Евровизия и стигна до жури в XFactor, успя да влезе и в...

People of art преди 12 години

Поли Генова, певицата, която тръгна от едно шоу, мина през Евровизия и стигна до жури в XFactor, успя да влезе и в жълтата преса с пикантни подробност около интимния й живот и секс закачки.

Последните подвизи на Поли Генова в тази област разбили връзката на Калин Врачански и приятелката му - младата актриса Силвия, признава си самата Генова.

Звездата от "Стъклен дом" и дългогодишното му гадже сложиха край на връзката си миналата година, а причината за това се оказа късокосата пънкарка Поли Генова. Самата тя разкрила наскоро пред приятели от музикалните среди, че любовната й афера с Калин е истинската причина той да бъде зарязан от Силвия.



Секс играта между Врачански и Генова станала миналото лято, уж за една нощ, но тя се оказа кошмарна за Калин, защото Поли раздрънкала на всичките си познати и приятели кой минал предишната вечер през леглото й.
Така клюката бързо се разнесла и стигнала до ушите на потърпевшата Силвия Петкова.

Дългогодишната връзка между двамата моментално била прекратена с шумни скандали, а Калин дори не успял да се оправдае за греха, а директно си признал за случката.

Това е и основната причина около актьора от „Стъклен дом” да не се въртят жени и нови забежки. Просто все още страдал по Силвия и се опитвал всячески да си я върне обратно. Да, обаче младата актриса била толкова наранена от случката, че не искала нищо друго от Врачански, освен приятелство, твърдят от в. "Всеки ден".

Сложните взимоотношения между бившите влюбени не затрогнали Поли, напротив, тя продължавала да се хвали със своите подвизи. 
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра