Следва

Българчето от Аляска. Софийски разкази. ПРЕМИЕРА

Миналото: любовта на Джони Деп и Уинона Райдър

Младите Уинона радър и Джони Деп са брилянтни на тези снимки...

People of art преди 12 години

Младите Уинона радър и Джони Деп са брилянтни на тези снимки.

Естетиката на 90-те, малко мрачна, малко старовремска от позицията на сегашния момент, само че запечатана в усмивките и любовта на двама от най-големите в Холивуд, още при техния старт. Кадрите са запечатали множество моменти от едно 20-ина години назад.

Джони и Уинона са годеници в този период, тя - на 19, той - на 27.

Оттогава и той, и тя, смениха много партньори, станаха истински знаменитости, но носталгичното в тези снимки е толкова наситено и толкова привличащо, че ни се прииска отново да ги видим така.

Ужасно млади, влюбени, талантливи и стеснителни пред камерата.



Запознават се в далечната 1989 на парти у общи познати. Година по-късно, докато текат снимките на "Едуард ножиците", двамата се сгодяват.

Историята им продължава само 3 години, но винаги ще остане интересна с наситеността и заряда си.
Тези кадри само потвърждават голямата им любов. На една от снимките дори се вижда татуировката на Джони от този период "Winona Forever" (виж първата снимка в галерията горе).



Сигурно младият Деп тогава още не е знаел, че нищо не е forever, но не е толкова важно. Гледаме снимките, очите и усмивките им, и се наслаждаваме. На любовта.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра