Следва

Елегантен сексапил. Palmers

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Палома е готина, винаги е интересна и пр., обаче тук нещата генерално са извън контрол...

All fashion преди 12 години

Палома Фейт на премиерата на Цирк дьо Солей в Париж като част от персонала

То бива, то може, но и за експериментаторския дух в модата трябва да има мяра. (Photo: PA)

Палома е готина, винаги е интересна и пр., обаче тук нещата генерално са извън контрол.
Освен че прилича на нещо средно между аватар, русалка и горска фея, тя е прекалила ужасно с формите, структурите, акцентите и изобщо всичко.

Определено прилича на участник в цирка, с което изобщо не искаме да кажем нищо лошо за това любимо сценично изкуство. Само сме на мнение, че не е лошо публиката да се отличава от трупата. Особено характерен е гримът на Палома, за който, ако желае, ще я свържем с Джийсън Брат Луис от Х-фактор, защото той определено го може по-добре.

Авторът на роклята, Алекс Нобъл, признава преди месец в блога си, че работи с "много известна и талантлива лейди", създавайки за нея рокля. Рокля, да, но не и прилежащия й грим, както се вижда от елегантната скица на автора.



Обеците на Dolce & Gabbana само допълват цялостното "богатство" на внушението. И въпреки тях, дали Палома вече не е в топ 3 на претендентите за най-лош аутфит на току-що стартиралата година?

Мила Кунис като лилава наденичка



Мила Кунис, съвсем наскоро аннонсирана и като новото рекламно лице на чантите на Dior, носи на този кадър лилав рокля на Прабал Гурунг.

Снимката е от събота, поводът - Гала вечерята за 50-годишнината на детската болница за изследвания в Калифорния. Обувките към тоалета са на Elie Saab, пликът - на Killian, бижутата - Pomellato.

Всичко хубаво, но на нас Мила ни изглежда като лилава наденичка с нелепите върви около бюста и спорната за фигурата дължина на полата. Иначе дрехата е от колекцията на индиеца за идната пролет.

Защо си нямаме Херцогиня Катрин



Вчера всички отпразнувахме 30-ия рожден ден на Катрин, Херцогинята на Кембридж и съпруга на престолонаследника на Англия Уилям.

Слагаме факта тук не защото не харесваме роклята, прическата или самата Кейт. Напротив, става ни все по-симпатична. В цялата суматоха тя изглежда съвсем стабилна и все по-оправна с протокол, условности, изобщо тегавата ситуация около това си част от най-важната династия в Европа.

Не ни харесва факта, че колкото и да търсим, не намираме поне една бг-мацка, която да напомня на Катрин. Искаме, даже имаме належаща нужда, и ние като колегите от Европата да имаме някого достатъчно интересен за да можем да пишем за него всеки ден, все едно дали има юбилей или не, и това да не е фолк-певица, Бойко Борисов или Ицо Стоичков.

Имаме нужда от истинска звезда, с много рокли и обувки и със статут, който я прави интересна на, примерно, половин Европа и 2/3 от света.

Някакви предложения?

Обувките на Jimmy Choо



Макар и да признаваме, че с око и половина вече гледаме към пролетта и лятото, и препускаме през вариантите за предварителна поръчка, валидни за някои от най-интересните модни брандове, това сандалче на Джими Чу предизвика истински потрес у нас.

Едно, че ни притеснява цялата тази натруфеност, и второ - шоковата цена ни стегна до степен на болка в корема (виж). Никога не сме харесвали коментарите по повод цените на каквото и да било, защото смятаме, че всичко струва, колкото струва, но в този случай 2-те хиляди лева за чифт се равняват на 2-квадратни метра прилично строителство в не лош столичен квартал и ние категорично ще си купим балкона или малкото санитарно помещение, но ни е сандалетките.

Сори, Джими.
 
Корицата на L'Officiel Индия



На корицата е Сонакши Синха, много известна актриса в Индия, но независимо какъв е идеалът за жена в страната, образът на "пустинно цвете", каквото е усещането от тази снимка, е толкова остарял, че списание от ранга на L'Officiel трябва да може да налага съвременни естетически модели, все пак това е работата на модните списания, нали?

Виж Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица>>
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.