Следва

Експертът говори: Как да си изберем точния куфар

Съветите на Laura Ashley Home

Малките неща са това, което превръща къщата в дом и променя обикновеното пространство в място с дух. Духът в дома може да се постигне по различни начини, но важни са тези, които имат незабавно присъствие...

 

All About Life преди 12 години



Малките неща са това, което превръща къщата в дом и променя обикновеното пространство в място с дух.


Духът в дома може да се постигне по различни начини, но важни са тези, които имат незабавно присъствие...


Сн. Laura Ashley

Текстилът – килим, възглавничка, завеси – те носят топлина и комфорт толкова, колкото рисунък и лично присъствие в интериора. Те лесно могат да бъдат сменени или адаптирани така, че да отговарят на сезона или настроението ви.



Сн. Laura Ashley

Светлина – не просто практична, но и топла. Светлина от свещ, от камина, нежен отблясък от лампа може да преобрази пространството и да го потопи в интимност.



Сн. Laura Ashley

Антики и фамилни ценности – винтидж мебел или аксесоар с история, любимо старо кресло или ексцентрична ваза, всичко има своя вътрешен чар, който прави от къщата дом.



Сн. Laura Ashley

Спомени – от стара дантела, до детска рисунка или ръкописно писмо – всичко може да бъде поставено така, че да бъде специално. Смесвайте и съчетавайте стилове и размери, и вашата стена ще оживее като спомените ви.



Сн. Laura Ashley
 
Аромати – цветя, любимо ястие, свежия полъх на чисто пране от отворения гардероб. Ароматът носи спомени и усещания, като категорично прави дома личен и уникален.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.