Следва

Истинска жена в бутилката Roberto Cavalli perfume

White Objective на BIODERMA или кожа чиста и нежна като сняг

Прекрасната кожа с равномерен тен не е илюзия, не е фотошоп ефект върху принт реклама. Съвършенството, което...

Hair преди 12 години

Прекрасната кожа с равномерен тен не е илюзия, не е фотошоп ефект върху принт реклама. Съвършенството, което включва и добрия стил, ни е необходимо всекидневно защото ни прави уверени и следователно успешни.

Много е просто! Когато сме открили точния продукт, всичко е възможно. Светлият и равномерен цвят на кожата се постига лесно с качествена козметика.

Представяме ти White Objective на BIODERMA или първата депигментираща серия продукти, която е напълно подходяща дори и за чувствителна кожа и действа на всички етапи на пигментацията като постига желания избелващ ефект и равномерен тен. Заинригувахме ли те!

Най-хубавото на тези продукти е, освен че предпразват кожата от повторна поява на тъмни или по-светли петна, намаляват и коригират до голяма степен хиперпигментацията още след първата употреба.

Великата четворка от серията включва всичко необходимо за кожата –дневен крем , серум за лице за интензивна вечерна грижа, писалка – депигментиращ апликатор за локално нанасяне и крем за ръце.

Невероятно, но факт.



Серумът White Objective обаче е нашият абсолютен хит тази зима, защото изсветлява, изравнява цвета на кожата и й придава необходимия блясък. Серумът редуцира кафявите петна и предпазва от повторното им появяване, благодарение на витамин С, който се освобождава постепенно за дълготрайна ефективност и ограничава меланиновите пигменти. Продуктът съдържа патента W.O.®, който е иновация на BIODERMA и действа върху основните механизми, които причиняват пигментацията на кожата. Интензивният ексфолиращ ефект на гликоловата киселина ускорява елиминирането на клетките, заредени с пигменти. Нанася се лесно и има приятна и лека гел текстура, без никакъв аромат.

Всеки, който е пробвал, включително и ние, White Objective на BIODERMA, знае, че продуктите дават на самочувствието най-сигурния стимулант… красотата!

More Hair