Следва

Б като Библия, Б като Блог

Stella McCartney Pre-Fall 2012. Свобода на принтове и форми

Моделите от pre-fall 2012 на Stella McCartney отново грабват вниманието ни с оригиналност и щипка дяволитост. Тя...

All fashion преди 12 години

Моделите от pre-fall 2012 на Stella McCartney отново грабват вниманието ни с оригиналност и щипка дяволитост. Тя продължава линията си от предишни колекции с обем в горната част, широки ръкави и яки.

Кройките са семпли, но изненадата идва от принтовете на букви в различни форми и цветове, „разпилени” върху сака, поли и панталони. Харесахме овърсайз жилетката на ромбове, както и високото закопчаване на повечето сака.

От строгостта на костюмите колекцията преминава към топлината на карираното пончо, цял гащеризон и пухкав памучен елек. Задължителните прави кройки на палтата и бяла якичка правят колекцията подходяща и за офиса. Тук трябва да добавим, че бляскавите тоалети от две части с конусовидни ръкави ще са чудесни за бизнес коктейл или фирмено парти.

И като казахме парти, Стела не е забравила и младежка доза аутфити с панделки, прозрачен тюл и дантелени шарки. Те биха паснали идеално за клуб или вечерно събиране с приятели.

И като казахме парти, Стела не е забравила и младежка доза аутфити с панделки, прозрачен тюл и дантелени шарки.

Всичко е много наситено с таланта й, цветовете са силни, принтовете също.
Прелест до степен на пренасищане.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.