Следва

"My 2012" oт Stella McCartney

Колекцията на Stella McCartney за Adidas 2012 e абсолютно готова

Ако има нещо, което може да ни накара да ходим на фитнес или да тичаме в парка сутрин и вечер, то това е новата...

All fashion преди 12 години

Ако има нещо, което може да ни накара да ходим на фитнес или да тичаме в парка сутрин и вечер, то това е новата колаборация между Stella McCartney и Adidas за 2012-та година.

Виж още колаборации с Adidas>>

Adidas и Джеръми Скот заедно - пролет/лято 2012!

Колекцията се нарича “Моята 2012-та” и ще бъде по магазините на Adidas след 15 януари. Благодарение на британското издание на сп. Grazia обаче надникнахме с ентусиазъм зад кулисите на снимките на каталога.

Приятно е да откриеш цветните клинове, великолепните тишърти и чудесно скроените суитчери и якета с качулки, които имат страхотно женствено звучене в тенденциите на пролет 2012.

Виж всички айтеми от колекцията>>

Поредното чудесно нещо, излязло от ръцете и ума на Стела идва точно навреме за летните Олимпийски игри, които тази година се провеждат в Лондон, Великобритания.

Брит шикът на спортната колаборация е осезаем и определено ще спечели сърцата на клиентите. В цветните творения на британската дизайнерка дефилират и само британски модели, което определено налага тенденцията британско момиче.

Успехите на дъщерята на Пол Макартни в началото на тази година валят като дъжд, от който се раждат нов бутик в Сохо, Ню Йорк, и фантастична колекция Pre-fall 2012, за която ще ти разкажем утре.

More All fashion